Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη "βόμβα" του Σάσα Βεζένκοφ, με τον Βούλγαρο φόργουορντ να επιστρέφει στους Πειραιώτες ύστερα από έναν χρόνο απουσίας. Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του και όπως ήταν λογικό και... επόμενο, πλήθος κόσμου έδωσε βροντερό "παρών" στο ΣΕΦ για να τον καλωσορίσει ξανά στο... σπίτι του.

Φοβερή υποδοχή από τους φιλάθλους με πολλά συνθήματα και εκδήλωση αγάπης προς τον Σάσα, του οποίου το χαμόγελο αποτυπωμένο στο πρόσωπό του "μιλά" από μόνο του. "Σάσα, αλάνι, για πάντα στο λιμάνι" το σύνθημα που δέσποζε.

Χαμός στο ΣΕΦ με τη μεταγραφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό

Ο Σάσα Βεζένκοφ δοκίμασε το όνειρό του στο NBA, αλλά δεν κατάφερε να δώσει αυτά που ήθελε στους Σακραμέντο Κινγκς, καθώς δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα ήθελε. Πλέον ο Βούλγαρος φόργουορντ πήρε την απόφαση να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και το λιμάνι της... καρδιάς του.

Οι δεσμοί ανάμεσα στους "ερυθρόλευκους" και τον Βεζένκοφ είναι μεγάλοι και δυνατοί και με αμοιβαίες κινήσεις αποφάσισαν να υπάρξει ξανά συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο MVP της σεζόν 2022-23 της Euroleague επέστρεψε στο ΣΕΦ και έγινε ένα κουβάρι με τον κόσμο του Ολυμπιακού.

sasa_sef
sasa_sef_1
sasa_sef_2
sasa_sef_3