Στην ενίσχυση των άκρων της επιθετικής του γραμμής προχωρά ο Ολυμπιακός, με τον Κρίστοφερ Βέλντε να φέρεται πως είναι ο "εκλεκτός" για την θέση του εξτρέμ! Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Πολωνία, οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα, η ολοκλήρωση της μεταγραφής του έχει μπει στην τελική... ευθεία και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ντυθεί ο παίκτης στα "ερυθρόλευκα" και να... συστηθεί στο ελληνικό κοινό. Ο ίδιος αναδείχθηκε ως πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος στην Πολωνία για τη σεζόν 2023/24!

Δρομολογείται η μεταγραφή του Βέλντε από τον Ολυμπιακό

Την περίπτωση του Κρίστοφερ Βέλντε έχουν ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό για τη θέση του εξτρέμ και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Πολωνός δημοσιογράφος, Σεμπάστιαν Σταζέφσκι, η μετακίνηση του έχει ήδη δρομολογηθεί και μάλιστα η Λεχ Πόζναν στην οποία ανήκει ο παίκτης αναμένεται να βάλει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 4.000.000 ευρώ, το οποίο με τα μπόνους επίτευξης στόχων μπορεί να "αγγίξει" ακόμη και τα 4.500.000 ευρώ.

Ο Νορβηγός αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Λεχ Πόζναν έως τον Δεκέμβριο του 2025, θέλει να αποχωρήσει από το πολωνικό πρωτάθλημα στο οποίο μάλιστα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για τη σεζόν 2023/24 και να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Μάλιστα, ο εν λόγω δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει πως ο παίκτης είχε πρόταση από το MLS όμως ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Βέλντε προέρχεται από εξαιρετική και "γεμάτη" σεζόν αφού σε 39 συμμετοχές που κατέγραψε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, σκόραρε 13 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ. Τη σεζόν 2022/23, σε 38 παιχνίδια που αγωνίστηκ σε πρωτάθήμα και Europa Conference League, πέτυχε 13 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ, ενώ σε 216 ματς σε συλλογικό επίπεδο στην καριέρα του μετρά 56 γκολ και 37 ασίστ.

𝐋𝐎𝐎𝐊 𝐖𝐇𝐀𝐓 Kristoffer Velde doing at Lech Poznan👀