Το σπουδαίο αθλητικό ραντεβού του καλοκαιιρού δίνεται στο Παρίσι το οποίο έχει φορέσει τα "καλά" του για να φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 που μονοπωλούν το ενδιαφέρον όλου του πλανήτη! Η δράση έχει ήδη ξεκινήσει και το πρώτο παγκόσμιο ρεκόρ είναι γεγονός και μάλιστα στην... τοξοβολία. Θρίαμβος για την Σιγεόν Λιμ η οποία εκπροσωπεί τη Νότια Κορέα που στο ντεμπούτο της συγκέντρωσε 694 βαθμούς στους αγώνες κατάταξης.

Η Σιγεόν Λιμ σημείωσε το πρώτο παγκόσμιο ρεκόρ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

H Σιγέον Λιμ είναι η πρώτη αθλήτρια που σημειώνει το πρώτο παγκόσμιο ρεκόρ των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων 2024 η οποία συγκέντρωσε 694 στους αγώνες κατάταξης στην τοξοβολία, ξεπερνώντας την συμπατριώτισσα της, Τσαγιούνγκ Κανγκ η οποία είχε συγκεντρώσει 691 βαθμούς και κατείχε το παγκόσμιο ρεκόρ από το 2019.

Φοβερά πράγματα από την Σιγεόν Λιμ η οποία στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 πέρα από το παγκόσμιο ρεκόρ, πήρε στην κατοχή της και το Ολυμπιακό ρεκόρ το οποίο κατείχε η επίσης συμπατριώτισσα της, Σαν Αν που είχε συγκεντρώσει 680 βαθμούς στο Τόκιο.

"Είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες και θέλω να δώσω τα πάντα. Προετοιμάστηκα για αυτό, προσπάθησα να το απολαύσω και μετά ακολούθησε το αποτέλεσμα", δήλωσε η Νοτιοκορεάτισσα αθλήτρια μετά το τέλος του αγώνα.