Γνωστοί έγιναν οι αντίπαλοι για τη Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 για το μεικτό διπλό. Οι Έλληνες τενίστες έχουν δύσκολο δρόμο προς τον τελικό, καθώς θα αντιμετωπίσουν στην αρχή την ομάδα της Ολλανδίας.

Δύσκολη κλήρωση στο μεικτό διπλό για Σάκκαρη και Τσιτσιπά στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Λίγες ώρες μετά τις κληρώσεις για τη Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά στο μονό γυναικών και ανδρών αντίστοιχα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, έγιναν γνωστοί και οι αντίπαλοι που θα βρουν στο δρόμο τους οι Έλληνες Πρωταθλητές στο μεικτό διπλό.

Το πρώτο εμπόδιο μέχρι το μεγάλο τελικό είναι η ομάδα της Ολλανδίας που αποτελείται από τους Γουέσλεϊ Κούλχοφ και Ντέμι Σουρς ενώ σε περίπτωση νίκης, οι κορυφαίοι Έλληνες τενίστες θα αναμετρηθούν είτε κόντρα στους Ιταλούς Αντρέα Βαβασόρι/Σάρα Εράνι, είτε κόντρα στους Ρώσους, Ντάνιιλ Μεντβέντεφ/Μίρα Αντρέεβα.

Στα ημιτελικά θα βρεθεί απέναντι στο Νο2 του ταμπλό την Αυστραλία με τον Μάθιου Έμπντεν και την Έλεν Πέρεζ ή απέναντι στην Κροατία που ξεχωρίζει η παρουσία της Ντόνα Βέκιτς που αγωνίζεται μαζί με τον Μάτε Πάβιτς.

Ένα από τα υποψήφια ζευγάρια για τον τελικό είναι εκείνο του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και της Λάουρα Σίγκεμουντ που εκπροσωπούν τη Γερμανία ενώ πολλές ελπίδες έχουν οι ΗΠΑ με την Κόκο Γκοφ και τον Τέιλορ Φριτς να έχουν μία πολύ αξιόλογη ομάδα.

Το μονοπάτι της Ελλάδας μέχρι τον τελικό:

Φάση των 16: Ελλάδα - Ολλανδία (Γουέσλεϊ Κούλχοφ- Ντέμι Σουρς)

Προημιτελικά: Ελλάδα- Ιταλία (Αντρέα Βαβασόρι/Σάρα Εράνι) ή Ουδέτεροι (Ντάνιιλ Μεντβέντεφ/Μίρα Αντρέεβα) 

Ημιτελικά: Ελλάδα- Αυστραλία (Έλεν Πέρεζ/Μάθιου Έμπντεν) ή Κροατία (Ντόνα Βέκιτς και Μάτε Πάβιτς) 

Τελικός: Ελλάδα -Γερμανία(Αλεξάντερ Σβέρεφ και Λάουρα Σίγκεμουντ) ή Αμερική (Κόκο Γκοφ/Τέιλορ Φριτς) ή Καζακστάν (Έλενα Ριμπακίνα/ Αλεξάντερ Μπούμπλικ)