Δύο μέρες μακριά από την πρεμιέρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 βρίσκεται η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη αντιμετωπίζει το Σάββατο (27/07 - 22:00) τον Καναδά και προετοιμάζεται σκληρά για τη δύσκολη αυτή αναμέτρηση.

Προετοιμάζεται για την πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ

Αντίστροφα μετράει ο κόσμος για την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, με την Εθνική Ελλάδος μπάσκετ να δίνει το παρών στο Σηκουάνα, όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα είναι οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής.

Ο Βασίλης Σπανούλης στις δηλώσεις του είχε αναφέρει πως δεν πρόκειται να στερήσει από κανέναν την παρουσία του από την Τελετή Έναρξης, αλλά θέλει η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα της κόντρα στον Καναδά.

Κάτι που δείχνουν οι σκληρές προπονήσεις που πραγματοποιούνται στο Λιλ, με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν την έκπληξη κόντρα σε εξαιρετικές ομάδες όπως η Αυστραλία και η Ισπανία που βρίσκονται κι εκείνες στον ίδιο όμιλο.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις στο Προολυμπιακό τουρνουά και η πρώτη θέση έχουν αλλάξει την ψυχολογία για τους οπαδούς που περιμένουν το κάτι παραπάνω, με την εμφάνιση στο φιλικό κόντρα στη Σερβία να αποτελεί μία... κακή παρένθεση με τον Βασίλη Σπανούλη στην τεχνική ηγεσία της "Επίσημης Αγαπημένης".