Για να μπορέσει να κάνει το επόμενο βήμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ θα χρειαστεί κάθε δυνατή ενέργεια που θα την βοηθήσει. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φρόντισε από τη πλευρά του να ενισχύσει την ομάδα με παπούτσια όπως είχε ζητήσει ο Κώστας Παπανικολάου.

Τα παπούτσια της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με... υπογραφή Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το κλίμα στην Εθνική Ελλάδος μπάσκετ είναι εξαιρετικό και φαίνεται στην πρώτη δυνατή ευκαιρία. Ο χαβαλές που υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες και το πείραγμα του Κώστα Παπανικολάου στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα παπούτσια που ήθελε να είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς φρόντισε να κάνει πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει στον αρχηγό της Εθνικής ομάδας με τα "Zoom Freak 6" να δίνουν δυναμικό παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στα πόδια των παικτών του Βασίλη Σπανούλη.

Greek Freak 6 Time 🔥👟🌹


Μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου παπουτσιού του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι πως ταιριάζει με την έντασή του στο γήπεδο, προσφέρει ταχύτητα, σταθερότητα και επιστροφή ενέργειας στους αθλητές που μπορούν να δώσουν το 100% στο παρκέ.

Come ready, so you don't need to get ready ⏳🌹

Το Giannis Freak 6 είναι έτοιμο για stop-and-go κινήσεις, σχεδιασμένο για άνεση σε κάθε κίνηση με αφρό Cushlon 2.0 και μονάδα Air Zoom στο μπροστινό μέρος του πέλματος που προσφέρει μαλακή προσγείωση για δυναμικές κινήσεις προς το καλάθι.

papoutsia_gianni