Ο Ολυμπιακός βάζει τις βάσεις για τους στόχους που έχει θέσει τη νέα σεζόν, μέσω των σκληρών προπονήσεων που κάνει καθημερινά στο Σίνταμ της Ολλανδίας.

Οι παίκτες τα δίνουν όλα και συχνά βγάζουν την ποιότητα τους. Όπως έκανε και ο Μπάμπης Κωστούλας, ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ που έχει ο Ολυμπιακός, αναφορικά με τους παίκτες της ακαδημίας του.

Ο 17χρονος επιθετικός έβαλε ένα απίθανο με βολ πλανέ για να εκτελέσει τον Τζολάκη που δεν μπορούσε να αντιδράσει.


Η ανάλυση του Μεντιλίμπαρ για την πρετοιμασία και το μήνυμα για 100α γενέθλια του Ολυμπιακού


Στο μεταξύ ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε δηλώσεις αναφορικά με την προετοιμασία και αναφέρθηκε και στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα πάει σε μια σεζόν όπου θα γιορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυση του.

"Θέλω να πω στους φίλους του Ολυμπιακού ότι η προετοιμασία που κάνει η ομάδα εδώ στην Ολλανδία, πηγαίνει πολύ καλά.

Ο καιρός μας βοηθάει να κάνουμε καλή προπόνηση, έχουμε παίξει δύο παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που είναι πιο έτοιμες από εμάς, χάσαμε από τον Άγιαξ 1-0 και κερδίσαμε 2-0 τη Μαλίν.

Τώρα απομένουν δύο αγώνες πριν επιστρέψουμε στην Ελλάδα, νομίζω ότι όλοι προπονούνται πολύ καλά και τέλος να σας πω πως θα τα δώσουμε όλα για τον σύλλογό μας, αυτή τη σεζόν που κλείνει τα 100 χρόνια, που είναι κάτι πολύ σημαντικό για όλους και ελπίζω όλα να πάνε καλά", είπε ο Βάσκος προπονητής.