H μεγάλη ώρα για το σπουδαιότερο αθλητικό event έφτασε! Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 που μονοπωλούν το ενδιαφέρον σε κάθε γωνιά του πλανήτη δίνουν ραντεβού στο Παρίσι, εκεί όπου αθλητές και αθλήτριες θα καταθέσουν την ψυχή τους για να ανέβουν στο βάθρο. Η τελετή έναρξης φαντάζει συναρπαστική, μιας και θα γίνει για πρώτη φορά εκτός Ολυμπιακού Σταδίου και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Σηκουάνα.

Στόχος των φετινών διοργανωτών δεν είναι άλλος από τους καλύτερους και πιο εντυπωσιακούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα έχουν γίνει ποτέ στην ιστορία! Όλοι στους δέκτες τους το απόγευμα της Παρασκευής (26/07) για τη φαντασμαγορική τελετή έναρξης, όπου υπάρχει ρεκόρ προσέλευσης κόσμου. Αναλυτικά η ώρα και το κανάλι μετάδοσης.

Ήρθε η ώρα για την πολυαναμενόμενη και φαντασμαγορική τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Η πιο μεγάλη ώρα είναι... τώρα! Η στιγμή που όλοι περιμέναμε με το... σταγονόμετρο, η μεγάλη αναμονή έφτασε στο τέλος της! Στις 20:30 με απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1 θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τη φαντασμαγορική τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων 2024 που για πρώτη φορά στην ιστορία δεν θα διεξαχθεί σε Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά στον... Σηκουάνα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2ysqpncuoyp)
Εκατοντάδες εκατομμύρια θεατές θα συνδεθούν στους δέκτες τους για την πολύωρη τελετή έναρξης, η οποία θα τελειώσει στις 00:15 τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδος. Περισσότεροι από 10.000 αθλητές, δεκάδες πολιτικά πρόσωπα με παγκόσμια επιρροή και χιλιάδες καλλιτέχνες θα λάβουν μέρος στη φαντασμαγορική τελετή.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2yti7hleyi9)
Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 θα ξεκινήσει στην περίφημη γέφυρα του Οστερλίτζ και θα ολοκληρωθεί στους κήπους, τα σιντριβάνια και τις πλατείες στη σκιά του Πύργου του Άιφελ, στο Τροκαντερό. Οι θεατές θα πάρουν τη θέση τους σε κερκίδες στις όχθες του ποταμού, όπου πάνελ με έργα παγκοσμίου φήμης κάνουν το τοπίο εκθαμβωτικό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2yti7hleyi9)
Με πρώτους τους Έλληνες, 85 πλοιάρια με 7.000 αθλητές και επισήμους θα διαπλεύσουν τον Σηκουάνα σε μια διαδρομή έξι χιλιομέτρων, που θα περάσει από ιστορικά σημεία του Παρισιού, όπως ο Καθεδρικός της Νοτρ Νταμ και η γέφυρα του Νεφ.