Η Team USA είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και το ρόστερ της προκαλεί σοκ και... δέος! Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Αμερικής, Κέβιν Ντουράντ σε δηλώσεις που παραχώρησε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου μαζί με τον Στεφ Κάρι απάντησε σε ερώτηση για το ποιον παίκτη θεωρεί εκτός των ΗΠΑ τον μεγαλύτερο σταρ και κάπου εκεί... εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.


Η... ατάκα του Ντουράντ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Στη Λιλ βρίσκονται οι σούπερ σταρ της Αμερικής ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, εκεί όπου θέλουν να γράψουν ιστορία και να ανεβούν στο ψηλότερο σκαλί του βάρθου. Οι Κέβιν Ντουράντ και Στεφ Κάρι δέχτηκαν... καταιγισμό ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους και μεταξύ άλλων ερωτήθηκαν για τον ποιον παίκτη εκτός των ΗΠΑ θεωρούν τον μεγαλύτερο σταρ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του NBA και όλοι πίνουν.... νερό στο όνομα του με τα "εξωπραγματικά" κατορθώματα του στο παρκέ, είδε το όνομα του να πρωταγωνιστεί στην απάντηση.

Τη... σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Στεφ Κάρι που υπογράμμισε πως:"Είδες αυτό το άρθρο που έλεγε ότι η Dream Team (σσ. το 1992 στη Βαρκελώνη) έπαιξε κόντρα σε 9 NBAερς; Τώρα εμείς παίζουμε κόντρα σε 60+".

Ο αστέρας των Γουόριος έδωσε... πάσα στον Ντουράντ που πρόσθεσε πως: "Ναι, εμείς θα αντιμετωπίσουμε 64-65 NBAερς. Είναι οι καλύτεροι των καλύτερων σε όλον τον κόσμο".

Σε ερώτηση για το ποια ομάδα ανυπομονούν να αντιμετωπίσουν στις ΗΠΑ, ο Κάρι απάντησε: "Όποια φτάσει στο παιχνίδι για το χρυσό μετάλλιο", με τον Ντουράντ να τον... αποθεώνει συμπληρώνοντας: "καταπληκτική απάντηση".