Λίγες ώρες απέμειναν για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι και οι περισσότερες αποστολές έχουν φτάσει στο Ολυμπιακό Χωριό εδώ και μερικά 24ωρα.

Διαβάστε ακόμα: Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, τελετή έναρξης: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για μια βραδιά που θα μείνει στην ιστορία!

Χιλιάδες αθλητές βρίσκονται εκεί και πολλοί από αυτούς έχουν ανεβάσει βίντεο για να δείξουν στον κόσμο πως είναι να ζεις εκεί και το πιο χαρακτηριστικό σχόλιο είναι πως μοιάζει με «κατασκήνωση, αλλά για ενήλικες».

@jenniferlehane

Things in the Olympic Village that just make sense 🤌🤌🤌 #olympics #olympicvillage #teamireland #paris2024

♬ Che La Luna - Louis Prima

Στο βίντεο που ανάρτησε η Ιρλανδή Πυγμάχος, Τζένιφερ Λεχέιν φαίνεται πως υπάρχει boulagnerie με φρέσκες μπαγκέτες, κρουασάν και άλλα γαλλικά εδέσμα και γλυκά. Υπάρχει επίσης game room με ποδοσφαιράκια, ηλεκτρονικά παιχνίδια και πολλά άλλα που μπορεί να περάσει κανείς την ώρα του. Δείχνει επίσης ένα περίπτερο της γνωστής φίρμας καφέ που οι αθλητές μπορούν να πάρουν δωρεάν το ρόφημά του.

Μάλιστα, εντυπωσιακό φαίνεται και ένα δωμάτιο με ιδιαίτερο φωτισμό που έχει διαμορφωθεί, ώστε οι αθλητές να περνούν εκεί στιγμές ηρεμίας πριν τους αγώνες τους, ή όποτε θελήσουν.

Στον εξωτερικό χώρο έχει διάφορα σημεία με παιχνίδια που θυμίζουν κατασκήνουν, υπάρχει PhotoBooth, μέχρι και κοκτέιλ μπαρ (με ποτά χωρίς αλκοόλ).

Επίσης, ενδιαφέρον έχει φυσικά και το Food Hall που πηγαίνουν οι αθλητές για φαγητό και έχει δείξει η Αμερικανίδα γυμνάστρια Αλία Φίνεγκαν και η Αυστραλή πυγμάχος Τίνα Ραχίμι.