Ο Κώστας Τσιμίκας είχε βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όσον αφορά το μέλλον του στην Λίβερπουλ μετά την ηχηρή αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ από την τεχνική ηγεσία, όμως -όπως όλα δείχνουν- θα υπολογιστεί κανονικά από τον νέο προπονητή των "Reds" Άρνε Σλοτ και θα βρίσκεται δεύτερος στην ιεραρχία σε ό,τι αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ένα βίντεο που κάνει τον... γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε χαμό στα social media δείχνει τον Τσιμίκα να κρατά φανέλα της Μπέτις με το όνομά του και να "παρουσιάζεται" από τον πρώην συμπαίκτη του, Άντριαν ο οποίος θέλησε να του κάνει δώρο τη φανέλα των Σεβιλιάνων με το νούμερο "21".

Ο Τσιμίκας, η "παρουσίαση" με τη φανέλα της Μπέτις και ο... χαμός στα social media

Το βίντεο με τον Κώστα Τσιμίκα να κρατά τη φανέλα της Μπέτις με το όνομά του προκάλεσε όπως ήταν λογικό... χαμό. Ο Έλληνας μπακ μάλιστα χαριτολογώντας αποκάλεσε "ατζέντη" του τον πρώην Ισπανό συμπαίκτη του Αντριάν που του έκανε δώρο τη φανέλα, ενώ το κορυφαίο όλων είναι ότι ο ίδιος φορούσε και την προπονητική φανέλα της Λίβερπουλ.


Μάλιστα, ακολούθησαν τα... φοβερά όταν και η Μπέτις έκανε ταγκ τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο για να τον ρωτήσει αν υπάρχει περίπτωση να πάει στον σύλλογο. Φυσικά το βίντεο με την "παρουσίασή" του και τα χαμογελαστά πρόσωπα του Τσιμίκα με τον Αντριάν δεδομένα ενθουσίασε κάποιους οπαδούς της ισπανικής ομάδας.