Ο Άρης διαμορφώνει το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους στόχους του είναι να αναβαθμίσει ποιοτικά τη μεσαία του γραμμή! Οι "κίτρινοι" ολοκληρώνουν μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση καθώς εντάσσουν στο δυναμικό τους τον διεθνή μέσο από το Εκουαδόρ Χοσέ Σιφουέντες, τον οποίο αποκτούν με τη μορφή δανεισμού από τη Ρέιντζερς για έναν χρόνο και υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 5 εκατομμρίων ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι.

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον Άρη με τον δανεισμό του Σιφουέντες

Στην ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής προχωρεί ο Άρης που ήρθε σε συμφωνία με τη Ρέιντζερς για να κάνει δικό του τον Χοσέ Σιφουέντες. Ο 25χρονος μέσος αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη σκωτσέζικη ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2027, δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του συλλόγου.

Ο μέσος από το Εκουαδόρ αγωνιζόταν ως δανεικός στη βραζιλιανική Κρουζέιρο, όμως κύριο μέλημα του είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη και να "σπάσει" τον δανεισμό του που έχει διάρκεια μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβρη. Η επόμενη ποδοσφαιρική του... στέγη θα τον βρει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη, ο οποίος μετά τη λήξη του δανεισμού του είναι υποχρεωμένος να καταβάλει το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αγοράσει.

JOSE CIFUENTES | Welcome To Rangers 2023 🔵⚪🔴 | Crazy Skills, Goals & Assists (HD)

Ο Σιφουέντες ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, ενώ μεταπήδησε στο MLS για τη Λος Άντζελες FC, η οποία τον έκανε δικό της με τον ποσό των 2,7 εκατομμυρίων ευρώ. Η συνέχεια τον βρήκε στη Σκωτία για τη Ρέιντζερς. Με την Εθνική του Εκουαδόρ μετρά 21 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.