Η ελληνική αποστολή πηγαίνει με μεγάλα όνειρα και στόχους στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024! Οι Έλληνες αθλητές θα καταθέσουν την ψυχή τους με το εθνόσημο στο στήθος για να ανέβουν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και είναι έτοιμοι να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα με χαρά και υπερηφάνεια!

Ο Εμμανούηλ Καραλής φρόντισε να μοιραστεί με τον κόσμο στιγμιότυπα από την καθημερινότητα των Ελλήνων αθλητών και φυσικά τον καλό του φίλο Μίλτο Τεντόγλου και έτσι μας δίνουν μια... γεύση μέσω βίντεο για το πώς κυλά η μέρα τους στη γαλλική πρωτεύουσα!


Η... αθλητική καθημερινότητα των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 του Παρισιού

To προφίλ του Εμμανουήλ Καραλή στο TikTok έχει πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους και ο Έλληνας άλτης του επί κοντώ μοιράστηκε την καθημερινότητα των Ελλήνων αθλητών, η οποία φυσικά είναι γεμάτη από προπόνηση. Παρ' όλα αυτά, «ξέκλεψαν» και λίγο χρόνο για να χαλαρώσουν με μια βόλτα στο Παρίσι.

Το βίντεο ξεκινά με ένα πλάνο από τον Καραλή να βρίσκεται στο κρεβάτι τη στιγμή που ξυπνάει και να λέει: «Γεια σε όλους, είμαι ο Μανόλο και αυτό είναι το Ολυμπιακό vlog». Στη συνέχεια, ο κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ με πλάνα του δείχνει το μέρος που παίρνουν το πρωινό τους οι αθλητές και στη συνέχεια αποκαλύπτει και το στάδιο όπου κάνουν τις προπονήσεις τους.


@flymanolofly

Μανολος ο βλογκερ 🤓🫰🏾#olympics #paris2024 #flymanolofly

♬ Storytelling - Adriel

Μάλιστα, κατέγραψε με την κάμερά του και στιγμιότυπα από την προπόνηση του Μίλτου Τεντόγλου, όπου δεν... έλειψαν τα πειράγματα, μιας και οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι. Μεταξύ άλλων, δείχνει και τη στιγμή που ο πατέρας του και η φυσιοθεραπεύτριά του βοηθούν στην προετοιμασία των αθλητών και μεταφέρουν κοντάρια.

Οι Έλληνες αθλητές μετά την προπόνησή τους έφαγαν όλοι μαζί παρέα και στη συνέχεια για να χαλαρώσουν και να αποφορτιστούν στον ελεύθερο τους χρόνο έκαναν μια βόλτα στο Παρίσι, όπου λίγο αργότερα επέστρεψαν στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν.