Σοκ επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι! Η "Ένωση" θα αναγκαστεί να πορευτεί δίχως τις υπηρεσίες του Ιταλού τερματοφύλακα για τους επόμενους 2.5 μήνες καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ζέσταμα πριν το ματς με την Ίντερ Εσκάλδες, έδειξαν πως έχει υποστεί κάταγμα στο αριστερό του χέρι.

Πλήγμα στην ΑΕΚ με τον Μπρινιόλι που τίθεται νοκ άουτ για 2.5 μήνες

Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις της ΑΕΚ με τον τραυματισμό του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Ιταλός πορτιέρε θα χρειαστεί να μείνει στα πιτς για τους επόμενους 2.5 μήνες και έτσι οι "κιτρινόμαυροι" στην παρούσα φάση θα πορευτούν σε Ελλάδα και Ευρώπη με τον Θωμά Στρακόσα κάτω από τα γκολποστ. Η ΠΑΕ μέσω ανάρτησης της στα social media ευχήθηκε περαστικά στον παίκτη της.



Μεγάλη ατυχία για τον Μπρινιόλι που τραυματίστηκε στην διάρκεια που έκανε ζέσταμα πριν από το παιχνίδι με την Ίντερ Εσκάλδες στο Europa Conference League. Ο Ιταλός υποβλήθηκε στη συνέχεια σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που αντιμετωπίζει, αρχικά σε μαγνητική και μετά σε αξονική τομογραφία, με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως έχει υποστεί κάταγμα στο σκαφοειδές της αριστερής πηχεοκαρπικής.