Δεν έχουν ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, καθώς στα παράπονα των αθλητών ήρθε να προστεθεί το πρόβλημα των τρένων. Το γεγονός αυτό αναγκάζει την Εθνική Ελλάδος μπάσκετ να μεταβεί στο Παρίσι για την Τελετή Έναρξης με... πούλμαν!

Με πούλμαν στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ

Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ έχει δηλώσει σύσσωμη την επιθυμία της να βρεθεί στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, κάτι το οποίο θα πραγματοποιηθεί, αλλά με αρκετά εμπόδια να κάνουν τη ζωή των αθλητών του Βασίλη Σπανούλη λίγο πιο δύσκολη.

Το πρόβλημα και το μπλακάουτ που υπάρχει στα τρένα της Γαλλίας αναγκάζουν την ελληνική αποστολή που δεν μένει στο Παρίσι αλλά στη Λιλ, μιας και εκεί θα διεξαχθούν οι αγώνες μπάσκετ, να μεταβεί στην "πόλη του φωτός" με πούλμαν, γεγονός που δημιουργεί τεράστια ταλαιπωρία στους αθλητές.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο ένας από τους δύο σημαιοφόρους της Ελλάδας, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι στο πλάι της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στην τελετή Έναρξης, με τη χώρα μας όπως πάντα πρώτη κατά σειρά, καθώς εκείνη είναι που "γέννησε" τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το πρόβλημα με τα τρένα αντιμετωπίζουν κι άλλες χώρες, καθώς αρκετές από αυτές δεν βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Γαλλίας και θα χρειαστεί να μεταφερθούν με τον ίδιο τρόπο στο σημείο που θα γίνει η Τελετή Έναρξης λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν τις προσπάθειές τους στα αγωνίσματα.

Θυμίζουμε πως η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ κάνει πρεμιέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 αύριο (27/07 - 22:00) κόντρα στον Καναδά, σ' ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη όμως να έχει αποδείξει πως μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε περίσταση.