Σε λιγότερο από ένα μήνα ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Super League και οι ομάδες κινούνται για την ενίσχυση τους μέσω μεταγραφών. Στο εξωτερικό όλο και περισσότερα δημοσιεύματα αναφέρονται στις περιπτώσεις των Ντόμινικ Κοτάρσκι και Ορμπελίν Πινέδα.

Θέλει να διατηρήσει τον Πινέδα στη Super League η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας χρονιάς στη Super League με τις προσθήκες των Περέιρα και Λαμέλα να την ανεβάζουν επίπεδο. Η "Ένωση" στην πρώτη της επίσημη αναμέτρηση για τη σεζόν επικράτησε με 4-3 της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες στο δεύτερο προκριματικό του Conference League.

Πέραν των αγωνιστικών υποχρεώσεων όμως, υπάρχουν και οι μεταγραφές με την "Ένωση" να προσπαθεί να κρατήσει με... νύχια και με δόντια τον Ορμπελίν Πινέδα, έναν παίκτη που τη βοήθησε τα μέγιστα τα προηγούμενα χρόνια και ο Μάριος Ηλιόπουλος θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ.

Τα δημοσιεύματα από το Μεξικό "μπλέκουν" την Μοντερέι στην υπόθεση του Πινέδα αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και προχωρούν πολύ θετικά για τη Μοντερέι. Ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει.

Ο παίκτης τον έχει ήδη ενημερώσει ότι θέλει να έρθει και γι' αυτό η διαπραγμάτευση συνεχίζεται. Αναμένεται ότι για το υπόλοιπο αυτής της εβδομάδας και της επόμενης, θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση και στη Μοντερέι αισιοδοξούν πως η μεταγραφή θα γίνει. Ο Ορμπελίν θέλει να έρθει στο Μοντερέι."


Αλλάζει μεταγραφικό στόχο η Τζένοα και μένει στη Super League ο Κοτάρσκι

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που αφορούν την περίπτωση του Ντόμινικ Κοτάρσκι, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να βρίσκεται εδώ και αρκετές βδομάδες στο στόχαστρο της Τζένοα με την ιταλική ομάδα να κάνει προσπάθειες να τον αποκτήσει.

Η Τζένοα έχει κάνει προτάσεις στο "Δικέφαλο του Βορρά" για να τον αποκτήσει, αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει την παραμονή του Κροάτη τερματοφύλακα στη Τούμπα, με τη ομάδα του να κερδίσει με 3-2 τη Μπόρατς για το δεύτερο προκριματικό του Champions League

"Από τον Ιούνιο, η προτεραιότητα των Ιταλών ήταν πάντα ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντόμινικ Κοτάρσκι, αλλά ο ελληνικός σύλλογος δεν έχει κάνει τις διαπραγματεύσεις εύκολες και κουρασμένο από την αναμονή, το ιταλικό κλαμπ στρέφει το ενδιαφέρον του σε άλλες λύσεις.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ φάνηκε να είναι το φαβορί για τη θέση του Γιόζιπ Μαρτίνες. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις με τον ελληνικό σύλλογο έχουν σταματήσει, καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν απρόθυμος να αποχωριστεί τον Νο.1 τερματοφύλακά του.

Αυτό οδήγησε τη Τζένοα να διερευνήσει τη δυνατότητα υπογραφής του Ντε Χέα, ενός έμπειρου βετεράνου με 664 επαγγελματικές εμφανίσεις και πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ."