Η περσινή πορεία της Κ19 του Ολυμπιακού ανέδειξε πολλά ταλέντα τα οποία ψάχνουν να βρουν χρόνο για να δείξουν τι αξίζουν. Ένας από αυτούς ήταν ο αρχηγός των "ερυθρόλευκων", Θανάσης Κουτσογούλας, που πήρε την απόφαση να συνεχίσει τη καριέρα του στη Super League ως δανεικός στον Πανσερραϊκό.

Στον Πανσερραϊκό από τον Ολυμπιακό για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του στη Super League ο Κουτσογούλας

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει πάρει στην αποστολή μαζί του πέντε παίκτες από την Κ19 του συλλόγου που κατέκτησαν το τρόπαιο του UEFA Youth League.

Ανάμεσα σε εκείνους που ξεχώρισαν τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν ο Θανάσης Κουτσογούλας, ο οποίος λόγω της πληθώρας στη θέση του δεξιού μπακ δεν βρήκε την ευκαιρία του να βρεθεί στην Ολλανδία, καθώς οι Πειραιώτες έχουν αποκτήσει με μεταγραφή τον Κοστίνια.

Ο 20χρονος αμυντικός όμως θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στη Super League με τη φανέλα του Πανσερραϊκού με στόχο να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να μπορέσει στη συνέχεια να επιστρέψει στους "ερυθρόλευκους" μετά το δανεισμό του.

"Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού, του αρχηγού της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Κ19, Θανάση Κουτσογούλα, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος έως τον Ιούνιο του 2025.

Ο Θανάσης Κουτσογούλας είναι γεννημένος στις 03/04/2004, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας του Ολυμπιακού και φέτος με την Κ19, με την οποία κατέκτησε πρωτάθλημα Ελλάδας και Ευρώπης γράφοντας ιστορία είχε 25 συμμετοχές, 5 γκολ και 1 ασίστ.

Θανάση καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανσερραϊκού."