Λίγες ώρες πριν την Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 έγινε γνωστό το γεγονός πως ο Ντάντε Έξουμ αναμένεται να χάσει τα πρώτα παιχνίδια της ομάδας του στη διοργάνωση. Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ αντιμετωπίζει στον όμιλο της την Αυστραλία που αναμένεται να πορευτεί με μία πολύ σημαντική απουσία.

Σημαντικό πλήγμα με τον Έξουμ για την Αυστραλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Η Αυστραλία εντυπωσίασε στα φιλικά προετοιμασίας της πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και αναμένεται να αποτελέσει δύσκολο αντίπαλο για την Εθνική Ελλάδος μπάσκετ που θα τη βρει μπροστά της στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική του ομίλου.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στην Ολυμπιάδα κόντρα στο φαβορί του ομίλου, τον Καναδά, αύριο (27/07 - 22:00) και η τρίτη ομάδα που θα αντιμετωπίσει είναι η Ισπανία, με τους "φούριας ρόχας" να μην εντυπωσιάζουν αλλά να παραμένουν υπολογίσιμη δύναμη.

Οι "Boomers" θα στερηθούν τις υπηρεσίες ενός πολύ σημαντικού παίκτη, καθώς ο τραυματισμός του Ντάντε Έξουμ είναι πιο σοβαρός απ' ότι περίμεναν στις τάξεις της Αυστραλίας, με τον γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς να χάνει σίγουρα τις αναμετρήσεις με Καναδά και Ισπανία.

Οι πληροφορίες λένε πως θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση κόντρα στην Εθνική Ελλάδος μπάσκετ, καθώς η εξάρθρωση στον δείκτη του δεξιού χεριού χρειάζεται κανονικά χειρουργείο, αλλά ο Έξουμ αποφάσισε να "σφίξει" τα δόντια και να προσπαθήσει να αγωνιστεί.