Αντίστροφα μετράει ο κόσμος για την Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, με την Εθνική Ελλάδος μπάσκετ να δίνει το παρών σύσσωμη. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη παρά την ταλαιπωρία που αντιμετώπισε λόγω των μπλακάουτ στα τρένα βρίσκεται εκεί και αποθανάτισε τη στιγμή με μία αναμνηστική φωτογραφία.

Η αναμνηστική φωτογραφία της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ κάνει την πρεμιέρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 αύριο (27/07 - 22:00) κόντρα στον Καναδά. Η "Επίσημη Αγαπημένη" πριν ξεκινήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις βρίσκεται στην Τελετή έναρξης που θα πραγματοποιηθεί στον Σηκουάνα.

Την παρουσία τους εκεί επισφραγίζει η αναμνηστική φωτογραφία που έβγαλε σύσσωμη η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ για να μπορέσει να αποθανατίσει τη στιγμή, με άπαντες στην αποστολή να είναι χαμογελαστοί που έχουν την ευκαιρία να παρεβρεθούν σε αυτό το σπουδαίο γεγονός.

Μετά το τέλος της Τελετής έναρξης η Εθνική θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για το Λιλ με στόχο να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για τις αναμετρήσεις στο Ολυμπιακό τουρνουά, καθώς μετά τον Καναδά θα αντιμετωπίσει την Ισπανία και την Αυστραλία.