Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό μέρος της προετοιμασίας του και στο τρίτο του φιλικό αντιμετωπίζει την Αλ Καντισίγια. Στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας προπονητής είναι ο Μίτσελ Γκονζάλεζ που στο παρελθόν έχει περάσει δύο φορές από τον πάγκο των "ερυθρολεύκων".

Συναντήθηκε ο Μίτσελ με παλιούς γνώρισμους στον Ολυμπιακό

Έναν παλιό και πολύ αγαπημένο γνώριμο του αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός σε φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία. Οι "ερυθρόλευκοι" παίζουν το τρίτο τους αγώνα για τη νέα σεζόν απέναντι στην Αλ Καντισίγια στην οποία προπονητής είναι ο Μίτσελ Γκονζάλεζ.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει βρεθεί στον πάγκο των "ερυθρολεύκων" δύο φορές στο παρελθόν και έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από τον κόσμο των Πειραιωτών. Ο ίδιος έδειξε πριν την αναμέτρηση πως δε ξεχνά τους παίκτες αλλά και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και είχε όμορφο διάλογο μαζί τους.

Το χαμόγελο δεν έφυγε από τα χείλη του, ενώ μίλησε αρκετά με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τον νυν προπονητή των Πειραιωτών να αναφέρει σε δηλώσεις του πως τον είχε ρωτήσει πριν αναλάβει τη τεχνική ηγεσία του συλλόγου τον περασμένο Φεβρουάριο.

synanthsh_michel
synanthsh_michel_1
synanthsh_michel_2
synanthsh_michel_3