Η Lady Gaga βγήκε στη σκηνή της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 και τραγούδησε στα Γαλλικά. Αμέσως τα social media γέμισαν με σχόλια γράφοντας πόσο τους άρεσε η εμφάνιση της, αλλά δεν έλειψαν και τα αρνητικά σχόλια, τα περισσότερα με έμφαση στην προφορά της και στην επιλογή της διοργάνωσης.

Η Lady Gaga τραγούδησε το γαλλικό τραγούδι «Mon truc en plumes» της Ζίζι Ζανμάιρ. Συνοδευόταν από 10 χορευτές και 17 μουσικούς, όλοι φορούσαν κοστούμια από τον οίκο Dior, ο οποίος ανήκει σε μεγάλο χορηγό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2znzfk8seo9)

Άγριο "κράξιμο" στη Lady Gaga για... την προφορά της

«Συγγνώμη, αλλά γιατί εμφανίζεται η Lady Gaga  και όχι ένας Γάλλος καλλιτέχνης; Υπάρχουν αρκετοί υπέροχοι!» γράφει κάποιος στο Χ, ενώ άλλος λέει, ειρωνικά, ότι «τίποτα δεν είναι πιο παραδοσιακά γαλλικό από τη Lady Gaga».

Εν τω μεταξύ, Γάλλοι στα social media γράφουν ότι… προσπαθούν να καταλάβουν τι λέει η Gaga, προφανώς εννοώντας ότι η προφορά της τους δυσκολεύει.

Επίσης, αρκετοί εκφράζουν την απορία: «είναι η Lady Gaga Γαλλίδα;».  Στην πραγματικότητα, η μητέρα της είναι μισή Ιταλίδα και μισή Γαλλίδα, ενώ η σταρ έχει πει στο παρελθόν ότι δεν ξέρει τέλεια τη γλώσσα, αλλά έχει μιλήσει και για το πώς η αυτοπεποίθησή της στα Γαλλικά αυξάνεται όσο εξασκείται.