Παρά τα απρόοπτα που προέκυψαν πριν την Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, όλα κυλούσαν ομαλά στο Σηκουάνα. Υπήρχε μία φαντασμαγορική παράσταση απ' όλους με τη Μεγάλη Βρετανία να βρίσκει την ευκαιρία να φτιάξει το δικό της... Τιτανικό.

Και ο... Τιτανικός στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 λόγω Μεγάλης Βρετανίας

Στην Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 ο καθένας μπόρεσε να κάνει το δικό του... κομμάτι. Τα βλέμματα "τράβηξε" αρχικά ο Snoop Dog που έδωσε το δικό του ρεσιτάλ, με την Ελλάδα να είναι εκείνη που έκανε την είσοδο της όπως αναμενόταν πρώτη.

Την σκυτάλη πήρε η Lady Gaga που αν και εντυπωσίασε με την εμφάνιση της όσους έβλεπαν από την τηλεόραση, τελικά ήταν αρκετοί αυτοί που την έκραξαν δημόσια για τα γαλλικά της, λέγοντας μάλιστα πως δεν καταλάβαιναν καλά καλά τι τραγουδούσε.

Δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει και κάποια αναφορά στο γεγονός πως για πρώτη φορά η Τελετή έναρξης γινόταν εκτός Ολυμπιακού σταδίου. Η Μεγάλη Βρετανία λοιπόν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός και αποφάσισε να "κλέψει" την παράσταση κάνοντας αναπαράσταση τη σκηνή του Τιτανικού.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Κέιτ Γουίνσλετ μπορεί να μην έκαναν την εμφάνιση τους οι ίδιοι στο Παρίσι, αλλά η Μεγάλη Βρετανία φρόντισε να θυμίσει στο κοινό την ταινία που συγκλόνισε θεατές και κριτικούς.