Η αλήθεια είναι ότι στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 του Παρισιού κυριαρχεί το μουσικό και χορευτικό στοιχείο. Η οικοδέσποινα Γαλλία το πήγε σε άλλο... επίπεδο σε ότι αφορά την μουσική και τον χόρο και πέρα από όλα τα δρώμενα που είναι ένα και ένα, υπήρξε μέχρι φλεγόμενο πιάνο και μια σχεδία που παρασύρεται. Η ερμηνεία του "Imagine" δε για την ειρήνη, καθηλωτική, μαγνήτισε τα βλέμματα όλων!


Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 είχε μέχρι και... φλεγόμενο πιάνο

Το πλάνο με την πιανίστρια Σοφιάν Παμάρ, και την ερμηνεύτρια Ζουλιέτ Αρμανέ. να βρίσκονται ανάμεσα σε ένα πιάνο που... καίγεται και μια σχεδία που παρασύρεται στα νερά του Σηκουάνα, όταν ακούγονται οι νότες του ύμνου του θρυλικού John Lennon για την ειρήνη, "Imagine". ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά στιγμιότυπα της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στην πόλη του φωτός.

Φυσικά η επιλογή του τραγουδιού κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν, με το συγκεκριμένο τραγούδι να είναι γραμμένο για την ειρήνη, κάτι που περνά ως... μήνυμα ελπίδας στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Με λίγα λόγια, πιο επίκαιρο από ποτέ! Και η ερμηνεία... συγκλονιστική.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2zqsezp5yft)