Ο Ολυμπιακός "τρέχει" και το θέμα με την μεταγραφή του Αντρέ Όρτα έχοντας καταφέρει να βρει την χρυσή τομή με την Μπράγκα, όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία.

Ο Αντρέ Όρτα ήταν από τους παίκτες που πρόσφεραν πολλά στον Ολυμπιακό, τη σεζόν που τελείωσε. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε ζητήσει την παραμονή του. Και όλα δείχνουν πως θα αυτό θα συμβεί καθώς οι "ερυθρόλευκοι" φέρεται να έδωσαν τα χέρια με την Μπράγκα.

Λεπτομέρειες για τα ακριβή ποσά δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός αποκτά με κανονική μεταγραφή τον Όρτα. Ενώ λέγεται πώς το ποσό που θα κληθεί να πληρώσει στην Μπράγκα αγγίζει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο Πορτογάλος χαφ ήταν από την αρχή έως το τέλος της υπόθεσης, ξεκάθαρος στις προθέσεις του. Ήθελε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό σε μόνιμη βάση και αυτό το κοινοποίησε σε κάθε τόνο στον πορτογαλικό σύλλογο στον οποίο ανήκει.

Κάτι που ήταν ένα σημαντικό στοιχείο για τις διαπραγματεύσεις. Όλα δείχνουν λοιπόν πως το θέμα έχει πάρει θετική τροπή για τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται μέσα στην μέρα να υπάρξουν εξελίξεις.

Η επικείμενη έλευση του Όρτα δυναμώνει κι άλλο τους "ερυθρόλεκους" στο κέντρο, ενώ ήδη έχουν αποκτηθεί και οι Ντάνι Γκαρθία, Στάμενις, ενώ στην προετοιμασία ξεχωρίζει και ο νεαρός Χρήστος Μουζακίτης.