Μπορεί το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων να επικεντρώνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, αλλά υπάρχουν και φιλικές αναμετρήσεις στο ποδόσφαιρο που τραβούν τα βλέμματα των οπαδών του Ολυμπιακού και του Άρη που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα τις Ναϊμέγκεν και Ντόρντρεχτ.

Τελευταίο φιλικό προετοιμασίας για τον Ολυμπιακό στην Ολλανδία

Το τέταρτο και τελευταίο του φιλικό δίνει ο Ολυμπιακός στην Ολλανδία κόντρα στην Ναϊμέγκεν (16:30). Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήρθε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στην Αλ Καντσία με τον Ισπανό προπονητή να κάνει αρκετές δοκιμές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Μετά το παιχνίδι κόντρα στην Ναϊμέγκεν οι "ερυθρόλευκοι" θα ολοκληρώσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα εκεί που περιμένουν και τις ενισχύσεις με τους Αντρέ Όρτα και Κρίστοφερ Βέλντε να είναι προ των πυλών για τους Πειραιώτες.

Να δείξει καλύτερο αμυντικό πρόσωπο θέλει ο Άρης κόντρα στην Ντόρντρεχτ

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Ντόρντρεχτ (16:00) στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν στη Super League. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει ποινή για τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος επειδή δεν πήρε τα μετάλλια στον τελικό Κυπέλλου και ψάχνει παίκτες για να γεμίσει το ρόστερ.

Μία από τις πιο σημαντικές κινήσεις για τους "κίτρινους" ήταν η απόκτηση του Σιφουέντες από τη Ρέιντζερς με δανεισμό και οψιόν αγοράς, ενώ βρίσκονται σε συζητήσεις και με άλλους παίκτες για την ενίσχυση κυρίως της μεσοεπιθετικής του γραμμής.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

14:00 COSMOTE SPORT 7 Ούγκο Γκαστόν - Ματέο Μπερετίνι ΑΤP
16:00 NOVASPORTS START Άρης - Ντόρντρεχτ Φιλικό προετοιμασίας
16:30 COSMOTE SPORT 1 Ολυμπιακός - Ναϊμέγκεν Φιλικό προετοιμασίας
17:00 ANT1+ Formula 1 Circuit de Spa, Qualifying
21:00 COSMOTE SPORT 6 Φρανσίσκο Σερούντολο - Λορέντζο Μουζέτι ATP
21:45 NOVASPORTS PRIME Άντερλεχτ - Σιντ Τρούιντερ Jupiler League Βέλγιο