Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Το έζησε με την ψυχή του αυτό που έγινε στο Σηκουάνα, μαζί με τους συμπαίκτες του στην Εθνική Ελλάδος μπάσκετ, αλλά και οι οι άλλοι αθλητές της Team Hellas.

Εκείς στις όχθες του Σηκουάνα ήταν και η μητέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, την οποία εντόπισε ο "Greek Freak" και αυτό αποτυπώθηκε από την τηλεόραση. Η οικογένεια του είναι πάντα μαζί, πόσο μάλλον τώρα που ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς βρίσκεται στην μεγαλύτερη αθλητική γιορτή του πλανήτη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d305bamxg5c1)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτέλεσε πόλο έλξης, φωτογραφήθηκε με πολλά από τα μέλη της Team Hellas και ενίσχυσε το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ελληνική αποστολή, βοηθώντας στο χαβαλέ που υπήρχε πάνω πλοιάριο που την μετέφερε.

Ο Giannis απόλαυσε κάθε στιγμή από την Τελετή έναρξης, κοιτάζοντας όλα τα αξιοθέατα και χαιρετώντας τον κόσμο που παρακολουθούσε το εντυπωσιακό event.

Να σημειωθεί πως η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ ρίχνεται απόψε (22:00, ΕΡΤ1) στη… μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων,. Πρώτος αντίπαλος, ο Καναδάς.