Ήταν ενδεχομένος το μεγαλύτερο... τηλεοπτικό φιάσκο των Γάλλων κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Να ξέρεις ότι η παρέλαση των αθλητών στα νερά του Σηκουάνα θα ξεκινήσει με έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους αθλητές του πλανήτη και να καταφέρνεις (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να μην τον δείχνεις ούτε δευτερόλεπτο, επειδή τον... έκρυβε η ελληνική σημαία! 

Το χαμένο τηλεοπτικό πλάνο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο πλοιάριο που μετέφερε την ελληνική αποστολή στον ξακουστό γαλλικό ποταμό, αποτελεί ακόμη και σήμερα θέμα συζήτησης στο Παρίσι, με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο, να μη διστάζει να ασκήσει δημόσια έντονη κριτική στους διοργανωτές για το συγκεκριμένο περιστατικό. 

Σπύρος Καπράλος: "Κρίμα γιατί ήταν συμβολική η επιλογή Αντετκούνμπο και Ντρισμπιώτη"

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ αψήφησε τη δυνατή βροχή και βρέθηκε στο ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια του Στέφανου Ντούσκου στον πρωινό προκριματικό, εκφράζοντας την αισιοδοξία του όχι μόνο για την συνέχεια της παρουσίας του χρυσού μας ολυμπιονίκη, αλλά για τη συνολική εκπροσώπηση της χώρας μας στη γαλλική πρωτεύουσα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Παρακολουθείστε τις δηλώσεις του Σπύρου Καπράλου στην κάμερα της ΕΡΤ: 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d30e1en98poh)