Ένας από τους αθλητές με τις περισσότερες επιτυχίες για την Ελλάδα κατάφερε να εντυπωσιάσει για ακόμη μία φορά τους κριτές στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Ο Λευτέρης Πετρούνιας με βαθμολογία 14.800 είναι πρώτος προς ώρας και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση του για τον τελικό.

Έτοιμος για το χρυσό μετάλλιο ο Λευτέρης Πετρούνιας

Δεν λέγεται τυχαία "Άρχοντας των κρίκων". Ο Λευτέρης Πετρούνιας έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και με μία σχεδόν αψεγάδιαστη εμφάνιση εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση του στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 4 Αυγούστου και ώρα 16:00, με τον Έλληνα Πρωταθλητή να έχει να αντιμετωπίσει τους δύο Κινέζους που είναι ίσως οι μοναδικοί που μπορούν να του στερήσουν το χρυσό μετάλλιο.

Το πρόγραμμα του ήταν το ίδιο με εκείνο του τελευταίου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που του χάρισε τη πρώτη θέση με τον Έλληνα Πρωταθλητή να βαδίζει προς το τρίτο μετάλλιο του σε Ολυμπιακούς Αγώνες και να γίνει ο πρώτος από τη χώρας μας που θα το καταφέρει στην ενόργανη γυμναστική.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d308qudmvd1l)