Η ελληνική αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων έκανε ποδαρικό, όπως κάθε φορά, στην τελετή έναρξης, με σημαιοφόρους, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Μέσω TikTok ο Εμμανουήλ Καραλής μοιράζεται στιγμές από τις μέρες των Ελλήνων αθλητών στο Παρίσι και με τα πλάνα που ανέβασε μετά την τελετή, δείχνει όσα συνέβησαν πριν μπουν στο πλοιάριο που τους μετέφερε δια Σηκουάνα, όπως και τις χιουμοριστικές, αλλά και τις στιγμές δέους, όπως τονίζει στην ανάρτησή του ο αθλητής του επί κοντώ, που έζησαν όλοι μαζί.

Δείτε το βίντεο

@flymanolofly ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ! 💙🇬🇷🤍 #olympics #paris2024 #flymanolofly ♬ Viva La Vida Coldplay sped up - Discord: olmac16

Στην αρχή, την κάμερα φαίνεται να κράτα η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη η οποία απαθανατίζει τον ενθουσιασμό της ομάδας, που μόλις έχει φορέσει την επίσημη στολή για την περίσταση. Ακολουθούν χιουμοριστικά πλάνα μέσα από το λεωφορείο που τους μετέφερε στο σημείο με το πλοιάριο. Τέλος, το βίντεο του Εμμανουήλ Καραλή στο TikTok, δείχνει βίντεο από την οπτική γωνία των αθλητών μέσα στο πλοιάριο, «Συγκίνηση και δέος» γράφει, μεταξύ άλλων.

Μία μέρα πριν, ο Καραλής έδειξε στους πάνω από 1 εκατομμύριο ακολούθους του, πώς περνούν με τους υπόλοιπους αθλητές, τη μέρα τους στο Παρίσι.

Με ένα πλάνο από το κρεβάτι του την ώρα που ξυπνάει, λέει στους φίλους του στο TikTok: «Γεια σε όλους, είμαι ο Μανόλο και αυτό είναι το Ολυμπιακό vlog» στην ανάρτηση που έκανε την Πέμπτη 25 Ιουλίου.

Δείτε το βίντεο

@flymanolofly Μανολος ο βλογκερ 🤓🫰🏾#olympics #paris2024 #flymanolofly ♬ Storytelling - Adriel

Στη συνέχεια, ο κάτοχος του Πανελλήνιου Ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ έδειξε το μέρος που παίρνουν το πρωινό τους οι αθλητές και στη συνέχεια, κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του, το στάδιο, όπου κάνουν τις προπονήσεις τους. Μεταξύ άλλων, απαθανάτισε στιγμή από την προπόνηση του Μίλτου Τεντόγλου, αλλά και τη δική του. Από το κλιπ δεν έλειψαν τα πειράγματα του ενός στον άλλο.

Ανάμεσα σε όσα έδειξε στο TikTok, ο Εμμανουήλ Καραλής έβγαλε βίντεο και τη στιγμή που ο πατέρας του και η φυσιοθεραπεύτριά του βοηθούν στην προετοιμασία των αθλητών και μεταφέρουν κοντάρια. Μετά την προπόνηση έφαγαν όλοι μαζί και εκμεταλλευτήκαν τον ελεύθερο χρόνο τους με μια βόλτα στην πόλη, για να επιστρέψουν μερικές ώρες αργότερα στο ξενοδοχείο τους και να ξεκουραστούν.