Η είδηση ότι η Άννα Κορακάκη σταμάτησε τον αγώνα της στα 10μ. πιστόλι στο Σατορού, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, έφερε απορία, υπό την έννοια ότι παρ' ότι είχε στραβώσει από την αρχή, με το 90άρι που την κράτησε πίσω στην πρώτη προσπάθειά της, δεν το συνηθίζει. 

Ωστόσο, όπως είπε η ίδια, αντιμετώπισε πλείστα προβλήματα τη φετινή χρονιά και κατά τη διάρκεια και της προετοιμασίας της για τους Αγώνες, ενώ αυτό που την περίμενε στο γαλλικό χωριό ήταν... καταρροή και πυρετός. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d30cxhkffzrl)


Γι' αυτό, άλλωστε, και προσφάτως δήλωσε πως θα κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα μετά το Παρίσι. Όπως ομολόγησε, έκανε κοιλιά στη φόρμα της έπειτα από δεκαετία και η σκληρή δουλειά δεν αρκούσε για να την ξεπεράσει. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d25sws27uecx)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Άννα Κορακάκη: Δεν έχει βρεθεί το πρόβλημα


Η ασθένειά της, όπως τόνισε, την ανάγκασε να σταματήσει. Είχε προηγηθεί, προσφάτως, ένα πρόβλημα με τα μάτια της, που επηρεάζει την εστίασή της, ένα ζήτημα το οποίο, όπως είχε αποκαλύψει ο πατέρας και προπονητής της, Τάσος, δεν έχει παθολογικά αίτια, τουλάχιστον, εξομολογήθηκε η Κορακάκη, οι γιατροί δεν έχουν βρει ακόμη το ζήτημα.

Η Κορακάκη έχει χρόνο να επανέλθει από την ασθένειά της μέχρι τις 2 Αυγούστου, που είναι ο προκριματικός των 25μ. με αεροβόλο όπλο. Πάντως, ήταν ιδιαιτέρως χαμογελαστή όταν έδωσε συγχαρητήρια στη Χριστίνα Μόσχη για την εμφάνισή της, που την έφερε στην 29η θέση συνολικά. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d30ddoduq74p)