Έτοιμη να πυροδοτήσει την... βόμβα με τον Φουρκάν Κορκμάζ φέρεται πως είναι η Μονακό η οποία φτιάχνει σούπερ ομάδα ενόψει της νέας σεζόν! Δημοσιεύματα στην Τουρκία "άναψαν" φωτιές με την αποκάλυψη τους ότι ο NBAer βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Μονεγάσκους και πως όλα δείχνουν ότι θα αφήσει το NBA για να δώσει ξανά λίγο από την "λάμψη" του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και στην Euroleague.

Euroleague: Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για μεταγραφή του Φουρκάν Κορκμάζ στη Μονακό

Από τις ΗΠΑ στην Γαλλία ο Φουρκάζ Κορκμάζ! Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η τουρκική ιστοσελίδα "basketfaul.com.tr" η οποία αναφέρει ότι ο παίκτης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Μονακό και πως δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του την Δευτέρα (27/07) και να ανακοινωθεί επίσημα από τον σύλλογο.

Μετά από μια επταετία στο NBA και τους Σίξερς, ο Κορκμάζ έρχεται να... ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Σε 328 εμφανίσεις που κατέγραψε με τη φανέλα της Φιλαδέλφεια, μέτρησε κατά μέσο όρο 6.8 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά 16.6 λεπτά. Αγωνίστηκε στην Αναντολού Εφές από το 2013 έως το 2017, ενώ είχε δανεισμούς και σε μικρές ομάδες της Τουρκίας, ενώ με το εθνόσημο έχει κατακτήσει χρυσό, ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο με τις U18 και U19.

Furkan Korkmaz scores a career-high 34 points in 76ers vs. Grizzlies | 2019-2020 NBA Highlights


Η Μονακό φτιάχνει ομάδα... όνειρο ενόψει της νέας σεζόν που στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα με τις μεταγραφικές της κινήσεις ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει τόσο σε πρωτάθλημα όσο φυσικά και σε Euroleague, με τον Κορκμάζ να είναι ένας παίκτης που μπορεί να τις προσφέρει πολλές λύσεις στο σκοράρισμα. Υπενθυμίζεται ότι στην παρούσα φάση, η περιφερειακή γραμμή της Μονακό αποτελείται από τους σταρ Νικ Καλάθη, Μάικ Τζέιμς, Ματ Στράζελ, Γιουάν Μπεγκαρίν και Έλι Οκόμπο, Τερί Ταρπέι.