Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδος με τον Καναδά στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 του Παρισιού και η "επίσημη αγαπημένη" πέρα από την υποστήριξη των εκατομμύρια Ελλήνων και όχι μόνο έχει και αυτή των Μιλγκουόκι Μπακς που ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον σούπερ σταρ τους, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Εθνική Ελλάδος στην... καρδιά των Μπακς στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλοι αδημονούν για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, με την "γαλανόλευκη' να βρίσκει στον δρόμο της τον Καναδά και να έχει ως μοναδικό στόχο μια καλή εμφάνιση σε συνδυασμό με τη νίκη. Οι Έλληνες διεθνείς που για πρώτη φορά στην καριέρα τους βιώνουν την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων είναι έτοιμοι να τα δώσουν... όλα για το εθνόσημο.

Λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι της Ελλάδας με τους Καναδούς, εμφανίστηκαν οι... Μιλγουόκι Μπακς οι οποίοι εκτιμούν και στηρίζουν την Εθνική Ελλάδος στην οποία φυσικά αγωνίζεται και ηγείται ο μεγάλος αστέρας τους που θριαμβέυει με τη φανέλα τους στο NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Τα "ελάφια" σε ανάρτηση τους στους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media, δημοσίευσαν μια φωτογραφία του Γιάννη με τη φανέλα της Εθνικής όπου και ευχήθηκαν καλή επιτυχία.