Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται εδώ και περίπου έναν μήνα ο 28χρονος διεθνής μέσος της Κάλιαρι, Ραζβάν Μάριν ο οποίος ξεχώρισε με την απόδοση του στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro 2024 και οι "ασπρόμαυροι" δεν καταθέτουν εύκολα τα... όπλα συνεχίζοντας την πολιορκία του παίκτη τον οποίο θέλουν να ντύσουν στα χρώματα της ομάδας τους.

Προσπαθεί τη μεταγραφή του Ραζβάν Μάριν που ξεχώρισε στο Euro 2024 ο ΠΑΟΚ

Μια δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη μεταγραφική κίνηση επιχερεί ο ΠΑΟΚ! Ο Ραζβάν Μάριν που αποτελεί διακαής πόθος της ομάδας της Θεσσαλονίκης επέκτεινε πρόσφατα το συμβόλαιο του με την Κάλιαρι για έναν επιπλέον χρόνο, παρ' όλα αυτά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ο παίκτης να μετακινηθεί σε άλλον σύλλογο.

Ο ΠΑΟΚ που έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του εδώ και καιρό, δεν έχει μείνει μόνο στα λόγια αλλά απ' ότι φαίνεται έχει περάσει και στις... πράξεις, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχει κάνει επίσημη κρούση στην Κάλιαρι στην οποία προσφέρει ποσό που ξεπερνάει τα 3 εκατομμύρια ευρώ, με τριετές συμβόλαιο και ετήσιες αποδοχές που ανέρχονται στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μάριν είναι ο "εκλεκτός" για την μεσαία γραμμή του "δικεφάλου του βορρά" και διαθέτει στοιχεία τα οποία αρέσουν στον Ραζβάν Λουτσέσκου ο οποίος επιθυμεί να τον εντάξει στο ρόστερ της ομάδας του. Μέχρι στιγμής, ο ΠΑΟΚ δεν έχει λάβει επίσημη απάντηση από την Κάλιαρι αναφορικά με την πρόταση του και αναμένονται εξελίξεις όπου θα αποφανθεί το αν τελικά βρεθεί η "χρυσή" τομή και επιτευχθεί το deal μεταξύ των δυο πλευρών. .

RAZVAN MARIN - Best Moments for Cagliari & Romania! ● Goals / Skills & Tackles - 2022