Όλοι οι λάτρεις του τένις αδημονούσαν για το επικό ματσάρισμα του Ράφαελ Ναδάλ με τον Κάρλος Αλκαράθ στο διπλό ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων 2024! Ο "Βασιλιάς" του χώματος με παρτενέρ του το παιδί... θαύμα του τένις που "οργιάζει" με τα επιτεύγματα του μόλις στα 21 του χρόνια. Η αναμονή για την... αντάμωση των δυο σπουδαίων αυτών τενιστών έφτασε στο τέλος της και είδαμε την πρώτη τους... παράσταση στο Ολυμπιακό Τουρνουά του τένις.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d30h8fey2zih)
Όπως ήταν λογικό, το... συναπάντημα του Ναδάλ με τον Αλκαράθ στο "Philippe-Chatrier" προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στις εξέδρες και οι δυο τους προσέφεραν απλόχερα άπλετο θέαμα με τα... μαγικά τους! Στην πρεμιέρα τους εκπροσωπόντας την Ισπανία επικράτησαν με 2-0 (7-6, 6-4) σετ των Γκονζέλι και Μολτένι της Αργεντινής.

Πέταγαν... φωτιές στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 Ναδάλ και Αλκαράθ

Η εμπειρία του Ναδάλ σε συνδυασμό με την... έκρηξη του Αλκαράθ έκαναν τη διαφορά και οδήγησαν τους δυο τους στην κατάκτηση του πρώτου σετ το οποίο είχε αρκετό ενδιαφέρον και ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό απέναντι στους Γκονζέλι και Μολτένι που έβαζαν... δύσκολα στα φαβορί. Παρ' όλα αυτά, οι Ισπανοί τενίστες "μίλησαν" στα κρίσημα σημεία όταν και το ματς οδηγήθηκε στο tie break, ιδιαίτερα ο Ναδάλ και έτσι με 7-6 έκαναν το 1-0.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d30i21q94c7l)
Στο δεύτερο σετ και έχοντας βρει τα... πατήματα τους και μεταξύ τους αντανακλαστικά, Ναδάλ και Αλκαράθ παρουσιάστηκαν σαφώς ανώτεροι αι αν και οι αντίπαλοι τους προσπάθησαν να κάμψουν την αντίσταση τους, η ποιότητα και το ταλέντο τους ξεχώρισαν και τους οδήγησαν ξανά θριμαμβευτές με 6-4, για να πάρουν τη νίκη με 2-0 εν μέσω... αποθέωσης.