Οι ομάδες της Super League στοχεύουν σε ποιοτικές προσθήκες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου η οποία θέλει να τους βρει εμφανώς βελτιωμένες και ενισχυμένες σε καίριες θέσεις. Λαμία, Λεβαδειακός και Πανσερραϊκός ανακοίνωσαν μεταγραφές σε άμυνα, επίθεση και μεσαία γραμμή, ενώ ο ΟΦΗ ενισχύει την γραμμή κρούσης του καθώς ήρθε σε συμφωνία με Γάλλο επιθετικό.

Super League: Η Λαμία ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Σιμόν Σάντμπεργκ

Παίκτης της Λαμίας είναι με κάθε επισημότητα ο Σιμόν Σάντμπεργκ, με την ομάδα της Φθιώτιδας να ανακοινώνει την απόκτηση του Σουηδού δεξιού μπακ ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα της χώρας του για λογαριασμό της Χέκεν από την οποία ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Στο παρελθόν, ο Σάντμπεργκ έχει περάσει από τις Λέφσκι Σοφίας και Χάμαρμπι το 2016 και το 2018, ενώ μετρά στο παλμαρέ του και τρία Κύπελλα Σουηδίας.



Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Λαμίας:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 30χρονο (25/03/1994) Σουηδό, δεξιό μπακ Simon Sandberg ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της BK Häcken από την οποία και ξεκίνησε την καριέρα του πριν μετακομίσει στη Λέφσκι Σόφιας στη Βουλγαρία το 2016 και αργότερα στη Hammarby το 2018. Μετά το 2022, επέστρεψε στην BK Häcken.

Μάλιστα, έχει κατακτήσει τρία Κύπελλα Σουηδίας, με τις φανέλες των Χάκεν και Χάμαρμπι. Έχει υπάρξει μία φορά διεθνής με την ανδρική ομάδα της χώρας του, ενώ πέρασε και από όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!"

Παίκτης του Λεβαδειακού για δυο χρόνια ο Άλεν Όζμπολτ

Αρκετά κινητικός είναι ο Λεβαδειακός στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι καθώς έκανε νέο... χτύπημα, αυτή τη φορά με τον Σλοβένο επιθετικό, Άλεν Όζμπολτ ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο Όζμπολτ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στην Χάποελ Τελ Αβίβ με τη φανέλα της οποίας μέτρησε 5 γκολ σε 36 συμμετοχές που κατέγραψε σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά στην διετία που έπαιζε στην ομάδα του Ισραήλ, σκόραρε συνολικά 16 τέρματα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός: 

"Η ΠΑΕ Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Σλοβένου επιθετικού Άλεν Όζμπολτ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Γεννημένος στις 24/6/96 στο Νόβο Μέστο, με δύο νταμπλ κι ακόμα δύο κύπελλα στο βιογραφικό του, διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Σλοβενίας, όπου μέτρησε 23 γκολ σε 53 εμφανίσεις.

Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από την Ντομαζάλε, με την οποία στέφθηκε Κυπελλούχος τη σεζόν 2016-17. Κατέκτησε επίσης το Κύπελλο Βουλγαρίας (2019) με τον ίδιο μάλιστα να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα στον τελικό. Τη διετία 2018-20 όπου αγωνίστηκε στην Λοκομοτίβ Πλόβντιβ μέτρησε συνολικά 16 γκολ και 7 ασίστ. Το 2019 βραβεύτηκε και για το καλύτερο γκολ στο βουλγαρικό πρωτάθλημα.

Εξαιρετικά επιτυχημένη και η διετής παρουσία του στη Σλοβακία με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, μετρώντας ισάριθμα νταμπλ, με τον ίδιο να πετυχαίνει συνολικά 15 τέρματα (3 ασίστ). Ακολούθησε η Χάποελ Χάιφα, με την οποία πέτυχε 12 γκολ (1 ασίστ), ενώ την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Χάποελ Τελ Αβίβ, με 16 γκολ (3 ασίστ) στο ενεργητικό του.

Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται με το Νο21 στη φανέλα του.

Άλεν, καλωσήρθες στην οικογένεια του Λεβαδειακού, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!".

Ο Πανσερραϊκός ενισχύθηκε με τον Γουίλφριντ Καπτούμ

Στην ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής προχώρησε ο Πανσερραϊκός που είναι και αυτός από την πλευρά του αρκετά... δραστήριος στο μεταγραφικό παζάρι, ενσωμάτωσε και επίσημα στο Ρόστερ του τον Καμερουνέζο μέσο, Γουίλφριντ Καπτούμ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια. 

Ο Καπτούμ είναι ποδοσφαιρικό προϊόν της Μασία, της περίφημης ακαδημίας της Μπαρτσελόνα, ενώ το 2015 έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα υπό τις οδηγίες του Λουίς Ενρίκε. Οι Σερραίοι τον απέκτησαν ως ελεύθερο από την ΑΕΚ Λάρνακας, με τη φανέλα της οποίας την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε συνολικά 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.


Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού: 

"Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γουίλφριντ Καπτούμ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για 1+1 χρόνο και θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος, καλύπτοντας ένα σημαντικό κομμάτι του φετινού παζλ στο ρόστερ.

Ο Γουίλφριντ Καπτούμ είναι γεννημένος στις 07/07/1996 στο Καμερούν, αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ΑΕΚ Λάρνακας, με την οποία είχε 20 συμμετοχές τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής είναι ποδοσφαιρικό προϊόν της Μασία, της περίφημης ακαδημίας της Μπαρτσελόνα, όντας από τα 11 του χρόνια εκεί και στην ίδια… τάξη με αρκετούς από τους νυν αστέρες της.

Αγωνίστηκε αρχικά στην Μπαρτσελόνα Β’ και το 2015 έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα, υπό τις οδηγίες του Λουίς Ενρίκε, αγωνιζόμενος και στο Champions League, το οποίο οι “Μπλαουγκράνα” κατέκτησαν στο τέλος της χρονιάς!

Στην συνέχεια αγωνίστηκε για 2,5 χρόνια στην Μπέτις και ακολούθως στην Αλμερία. Το 2021 μετακόμισε στο MLS και την New England, με την οποία είχε 42 συμμετοχές και ένα κύπελλο, ενώ το 2023 επέστρεψε στην Ισπανία για την Λας Πάλμας με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Λα Λίγκα.

Γουίλφριντ, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανσερραϊκού".


Συμφώνησε με τον Γάλλο επιθετικό, Άντριου Γιουνγκ ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ βρήκε τον "εκλεκτό" για την γραμμή κρούσης του στο... πρόσωπο του Γάλλου επιθετικού, Άντριου Γιούνγκ ο οποίος έρχεται με τις... ευλογίες του Τραϊανού Δέλλα του οποίου αποτελεί προσωπική επιλογή, ενώ αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο Γάλλος στράικερ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην γαλλική Βαλενσιέν ως δανεικός από την Οστάνδη, ενώ στο διάστημα της θητείας του, σε 29 συμμετοχές πέτυχε 5 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ.