Ο ΠΑΟΚ αρέσκεται στην επένδυση νεαρών ποδοσφαιριστών και το project του καλά... κρατεί! Ο "δικέφαλος του βορρά" δρομολογεί μια πολλά υποσχόμενη μεταγραφή αφού ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 20χρονο Άγγλο μεσοεπιθετικό, Σόλα Σκοετάρ ο οποίος αποχώρησε ως ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναμένεται να γίνει κάτοικος... Θεσσαλονίκης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Αξιοσημείωτο είναι ότι κατέχει το ρεκόρ ως ο νεότερος παίκτης που έπαιξε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους "κόκκινους διαβόλους" σε ηλικία 17 ετών.

Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Σόλα Σορτάιρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο ΠΑΟΚ

Σαν... βόμβα έσκασε η είδηση από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ότι ο ΠΑΟΚ κατέληξε σε προφορική συμφωνία με το πρώην ταλέντο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σόλα Σορτάιρ, κάτι που επιβαιώνεται και από τη Θεσσαλονίκη στην οποία αναμένεται να μετακομίσει άμεσα και να υπογράψει συμβόλαιο με τους "ασπρόμαυρους" για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Ρομάνο υποστήριξε μάλιστα ότι για την περίπτωση του ενδιαφέρθηκαν ομάδες από την Αγγλία, την Ισπανία, το MLS και την Σαουδική Αραβία ωστόσο ο ίδιος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση του ως ελεύθερος από τους "κόκκινους διαβόλους".


Το who is who του Σόλα Σορτάιρ

Ο Σορτάιρ αποτελεί προϊόν της ακαδημίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ τη σεζόν 2020/21 κέρδισε το βραβείο Jimmy Murphy Young Player of the Year. Το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πραγματοποιήσε τον ίδιο μήνα σε αγώνα της Premier League κόντρα στη Νιουκάστλ, ενώ έχει αγωνιστεί και ως δανεικός στη Μπόλτον.

Shola Shoretire - Bolton Wanderers ⚪️ 2023 Loan Highlights


Ο Σορτάιρ που μετρά συμμετοχές και στην δεύτερη ομάδα της Γιουνάιτεντ, είναι μέλος όλων των μικρών εθνικών ομάδων της Αγγλίας, αλλά έχει δικαίωμα να εκπροσωπήσει τη Νιγηρία σε επίπεδο ανδρών καθώς είναι η χώρα καταγωγής του. Ο ίδιος αγωνίζεται κυρίως ως επιτελικός μέσος αλλά μπορεί να προσφέρει και στα άκρα της επίθεσης.