Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε στην αναμέτρηση κόντρα στον Καναδά και την πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, αλλά η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη παρόλο που έφτασε μία... ανάσα από την επική ανατροπή δεν τα κατάφερε.

Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Μετά από 16 χρόνια η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ αγωνίστηκε ξανά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, δείχνοντας περίτρανα πόσο της έλειπε αυτή η συμμετοχή. Μπορεί να ξεκίνησε άσχημα την αναμέτρηση κόντρα στον Καναδά, αλλά στη συνέχεια ήταν εξαιρετική και έχασε στα σημεία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής - μαζί με τον Κώστα Παπανικολάου - ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος παρά τις ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο έκανε τα πάντα μέσα στο παρκέ και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 34 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d30n8hwjrmll)
Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς μετά το τέλος του αγώνα έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media αναφορικά με την πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και τα συναισθήματα που του προκαλεί το να αγωνίζεται με τη φανέλα της "επίσημης αγαπημένης".

"Ένα από τα καλύτερα συναισθήματα στον κόσμο είναι να μπορέσεις να φορέσεις την φανέλα και να παίξεις για την χώρα σου", ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που προετοιμάζεται πλέον για τη δεύτερη αναμέτρηση της Ελλάδας κόντρα στην Ισπανία (30/07 - 12:00).