Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του Φαμπρίτσιο Ρομάνο πως ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Σόλα Σορτάιρ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο έγκριτος δημοσιογράφος έκανε γνωστό πως ο "Δικέφαλος του Βορρά" θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του Φέντορ Τσάλοφ.

Προχωράει τη μεταγραφή του Τσάλοφ ο ΠΑΟΚ

Στο φουλ βρίσκονται οι... μηχανές στον ΠΑΟΚ, με το "Δικέφαλο του Βορρά" να ολοκληρώνει τη μία μεταγραφή μετά την άλλη. Πρώτα έφερε τον Τισουντάλι στην Ελλάδα από τη Γάνδη, έφτασε στη συνέχεια σε συμφωνία με τον Σόλα Σορτάιρ και τώρα ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Φέντορ Τσάλοφ.

Παρά το γεγονός πως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις "τρέχουν" με τον ΠΑΟΚ να ταξιδεύει για τη Βοσνία για τον επαναληπτικό αγώνα του δεύτερου προκριματικού του Champions League με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα, οι μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας δε σταματούν.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο "Δικέφαλος του Βορρά" αναμένεται να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του Φέντορ Τσάλοφ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που κυμαίνεται κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ, με τη Σεβίλλη να ενδιαφέρεται επίσης για την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού.