Ο καιρός είναι πάντα ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για οποιαδήποτε διοργάνωση, πόσο μάλλον για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 που τα αγωνίσματα είναι πάρα πολλά. Η βροχή των πρώτων ημερών χαλάσε τα σχέδια των διοργανωτών, αλλά φαίνεται πως σιγά σιγά επιστρέφει η λιακάδα.

Επέστρεψε ο ήλιος στο Παρίσι και βοηθάει τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Οι καιρικές συνθήκες στο Παρίσι μόνο εύκολο δεν έχει κάνει το έργο των διοργανωτών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Η Τελετή έναρξης έγινε υπό βροχή σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια της, γεγονός που έκανε αρκετούς θεατές να αποχωρήσουν πριν τη λήξη της.

Η πρώτη μέρα κύλησε με τα ίδια προβλήματα, με τη βροχή να προκαλεί μέχρι και αναβολές αγώνων στο χώρο του τένις, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να "αναγκάζεται" να αγωνιστεί σήμερα (28/07) μιας και η αναμέτρηση του κόντρα στον Ζιζού Μπεργκς μεταφέρθηκε.

Τα... βάσανα όμως για τους αθλητές φαίνεται πως σταματούν πλέον, καθώς ο καιρός αποφάσισε να τους κάνει το χατίρι με τον ήλιο να κάνει ξανά την εμφάνιση του στην πρωτεύουσα της Γαλλίας αλλά όπως δείχνουν τα μετεωρολογικά δελτία δεν θα διαρκέσει για πολύ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο καιρός θα είναι καλός μέχρι και την Τρίτη (30/07) και τις επόμενες δύο ημέρες θα υπάρξει ξανά βροχή που θα δυσκολέψει εκ νέου τις προσπάθειες των αθλητών, με τη συννεφιά να παίρνει με τη σειρά της τη θέση στον ουρανό του Παρισιού.