Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ έκανε μία απίστευτη εμφάνιση από το έβδομο λεπτό της αναμέτρησης και μετά κόντρα στον Καναδά στη πρεμιέρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και έφτασε πολύ κοντά στη μεγάλη ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε, με τη προσπάθεια της να τη βλέπει σχεδόν όλη η χώρα.

Στα ύψη τα κοντέρ της τηλεθέασης για την Εθνική Ελλάδος μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 ξεκίνησαν και μαζί τους επέστρεψε μετά από 16 χρόνια σε Ολυμπιάδα η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ. Ο Βασίλης Σπανούλης κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στο μεγαλύτερο ραντεβού του καλοκαιριού μέσω της πρώτης θέσης στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Στη πρεμιέρα της στη διοργάνωση η Ελλάδα προσπάθησε πολύ απέναντι στον Καναδά, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να δώσει τη νίκη στη χώρα μας, αλλά στο φινάλε τελικά ψυχραιμότεροι ήταν οι αντίπαλοι που επικράτησαν με 79-86.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d30k7qrfsz1l)
Την προσπάθεια της "επίσημης αγαπημένης" παρακολούθησε πάρα πολύς κόσμος με την τηλεθέαση στην ΕΡΤ να βρίσκεται κατά μέσο όρο στο 39,9% στο σύνολο ενώ ακούμπησε το 41,2 % στο δυναμικό κοινό, δείχνοντας τη σημαντικότητα της αναμέτρησης.

Μάλιστα το υψηλότερο ποσοστό καταγράφθηκε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, με την Ελλάδα να έχει φτάσει τη διαφορά στους 2 πόντους (78-80) και την τηλεθέαση να χτυπάει... κόκκινο με 46,7%. Ο επόμενος αγώνας για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη είναι κόντρα στην Ισπανία (30/7 - 12:00)