Ο Τετέ είναι μια από τις πιο "ηχηρές" προσθήκες του Παναθηναϊκού και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποτελεί το δεύτερο πιο ακριβό συμβόλαιο στην ιστορία του "τριφυλλιού" έχοντας μπει στο top-3 των μεταγραφών του. Ο Βραζιλιάνος έρχεται να κάνει τη... διαφορά στην μεσοεπιθετική γραμμή των "πράσινων" και να την ενισχύσει με την ποιότητα και την εμπειρία που διαθέτει.

Η Αθήνα θα είναι η "στέγη" του για τα επόμενα τέσσσερα χρόνια και ο Τετέ πέρασε μια μέρα στην πρωτεύουσα παρέα με τους φίλους του και βρέθηκε από το Καλλιμάρμαρο στο... Ζάπειο, και από τον Λυκαβηττό... στο προπονητικό κέντρο. Η ποδοσφαιρική μπάλα πάντα συντροφιά του!

Οι βόλτες του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Παναθηναϊκού, Τετέ στην Αθήνα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι της στο youtube ένα βίντεο το οποίο δείχνει τον Τετέ να επισκέπτεται το Καλλιμάρμαρο και να κάνει τα... κόλπα του με τη μπάλα ποδοσφαίρου, στη συνέχεια πήγε στο εντυπωσιακό Ζάππειο για να βρεθεί αμέσως μετά στον Λυκαβηττό.

Αφού δείπνησε παρέα με τους φίλους του, επόμενος... σταθμός του ήταν το προπονητικό κέντρο του "τριφυλλιού" στο οποίο θα περνά αρκετές ώρες καθημερινά για τα επόμενα χρόνια, ενώ κατέληξε στην μπουτίκ της ομάδας όπου και φωτογραφήθηκε με φιλάθλους.

Tetê & Friends in Athens