Ποιος άλλος, ο... αείμνηστος Κόμπι Μπράιαντ! Ο θρύλος του μπάσκετ που "πάγωσε" τον πλανήτη με τον θάνατο του και έχει συνδέσει με τον πλέον μοναδκό τρόπο το όνομα του με το NBA και τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 είναι αυτός που κοσμεί με την μορφή του την είσοδο του ξενοδοχείου στο οποίο μένει η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Και μάλιστα με μια από τις πλέον ηγετικές κινήσεις όπου απαιτεί... σιωπή!

Η μορφή του θρύλου Κόμπι Μπράιαντ στο ξενοδοχείο των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Τι να πρωτοπεί κανείς για τον Κόμπι Μπράιαντ! "Μάγεψε" τα παρκέ του NBA και έγραψε τη δική του "χρυσή" ιστορία στο μπάσκετ. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες "έδωσε" από την λάμψη του και με το εθνόσημο στο στήθος κατέκτησε δυο χρυσά μετάλλια. Ο αείμνηστος Black Mamba που συγκλόνισε με την απώλεια του, άφησε πίσω του σπουδαία παρακαταθήκη και αποτελεί πρότυπο για κάθε παιδί που θέλει να ασχοληθεί με το άθλημα.

Οι σούπερ σταρ των ΗΠΑ θα έχουν επιπλέον κίνητρο και θα παίρνουν μεγάλη δύναμη κα έμπνευση κάθε φορά που θα βλέπουν την μορφή του να κοσμεί την είσοδο του ξενοδοχείου στο οποίο μένουν στη Λιλ. Δείχνει να κάνει μια χαρακτηριστική κίνηση με τον δείκτη του χεριού του όπου ζητά... σιωπή.

Υπάρχει μεγάλη ιστορία πίσω από την εν λόγω κίνηση καθώς την έκανε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεικίνου με... αποδέκτες όσους αμφισβητούσαν την Team USA. Την ηγετική μορφή του συνδυάζει και το σλόγκαν "Κάντε τους να σιωπάσουν". Ανατριχιαστικό και παράλληλα πηγή... έμπνευσης!