O Ράφαελ Ναδάλ έκανε το καθήκον του και τώρα... Νόβακ Τζόκοβιτς! Ο Ισπανός τενίστας μετά την εμφατική πρεμιέρα του με τον Κάρλος Αλκαράθ στην πρεμιέρα του στο διπλό ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, έδειξε την ανωτερότητα του και κόντρα στον Μάρτον Φούτσοβιτς του οποίου επιβλήθηκε με 2-1 σετ (1-6, 6-4, 4-6) και πήρε την πρόκριση στην δεύτερη φάση του μονού ανδρών" του Ολυμπιακού Τουρνουά τένις.

Τζόκοβιτς και Ναδάλ, δυο τενίστες που μας έχουν προσφέρει αμέτρητες συγκινήσεις, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για 60η φορά και είναι έτοιμοι να... ξεσηκώσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και να δώσουν λίγη από την "λάμψη" τους.


Και τώρα... "μάχη" Ναδάλ - Τζόκοβιτς στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

O Ράφαελ Ναδάλ, ο σπουδαίος Ισπανός τενίστας ο οποίος είχε την τιμή να πάρει την Ολυμπιακή Φλόγα από τα χέρια του θρυλικού Ζινεντίν Ζιντάν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, αν και δυσκολεύτηκε σε ορισμένα σημεία από τον Μάρτον Φούτσοβιτς, κατάφερε να δείξει την κλάση του και με την εμπειρία του να πάρει τη νίκη που του έδωσε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του μονού ανδρών.



Ο Ναδάλ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο σετ όπου δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο του του οποίου επιβλήθηκε με... συνοπιτικές διαδικασίες με 6-1 για το 1-0 στα σετ. Ο Φούτσοβιτς έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο σετ όπου το έκλεισε με break στο σερβίς του Ισπανού και με 6-4 στα games ισοφάρισε σε 1-1.

Το τρίτο σετ ήταν αρκετά ανταγωνιστικό ωστόσο από το πέμπτο game και έπειτα ο Ναδάλ δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα του, "μίλησε" στα κρίσιμα σημεία και με καταιγιστική εμφάνιση κατέκτησε το τρίτο σετ με 6-4 και με 2-1 πήρε τη νίκη που τον φέρνει στον... δρόμο του Νόβακ Τζόκοβιτς.