Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Γαλλία φέρνουν... μοιραία την αλλαγή δεδομένων στα Ολυμπιακά αθλήματα! Μετά την χθεσινή (27/07) αναβολή του Τσιτσιπά στο μονό ανδρών και στο skateboard λόγω της αδιάκοπης βροχής στο Παρίσι, αυτή τη φορά, η απουσία αέρα στην Μασσαλία όπου διεξάγεται το σκέλος της ιστιοπλοΐας των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο οποίο συμμετέχει ο Βύρωνας Κοκκαλάνης ... έφερε την αναβολή.

Aναβλήθηκε η προσπάθεια του Κοκκαλάνη στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Ο καιρός "χάλασε" το πρόγραμμα του windsurfing και έτσι δεν θα παρακολουθήσουμε σήμερα (28/07) την προσπάθεια του Βύρωνα Κοκκαλάνη. Συγκεκριμένα, δεν υπήρχε ο αέρας που απαιτείται για την κλάση σκαφών και έτσι ήρθε η αναβολή, μάλιστα μετά από αναμονή... πέντε ωρών.


Από τις 11μιση το πρωί περίμεναν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 να αυξηθεί η ένταση των ανέμων. Αρχικά στις 12:45 ζήτησαν στους σέρφερς να μπουν στο νερό για να εκκινήσει η ιστιοδρομία. Κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό να συμβεί και έτσι επέστρεψαν στις 2 παρά το μεσημέρι ξανά στην στεριά.

Στη συνέχεια, προέκυψε νέα αναμονή μέχρι τις 4:30 το μεσημέρι και από την στιγμή που δεν άλλαζε κάτι και οι προβλέψεις δεν ήταν... ενθαρρυντικές, αποφασίστηκε η οριστική αναβολή. Αξίζει να τονιστεί ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο ότι ακόμη και τη Δευτέρα (28/07) ο αέρας δεν θα είναι με το... μέρος των αθλητών.