H οπαδική βία είναι ένα μείζον ζήτημα που ταλανίζει την πλειοψηφία των χωρών και τα φαινόμενα της... τρομάζουν! Στην Βουλγαρία έγινε ο κακός... χαμός μεταξύ οπαδών της Μπότεφ Πλόβντιβ, αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Europa League και της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ λίγο πριν το μεταξύ τους παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του βουλγάρικου πρωταθλήματος, ενώ τις συμπλοκές επιχείρησε να εξομαλύνει η αστυνομία όπου και προέκυψαν έξι τραυματισμοί.


Xαμός στην Βουλγαρία με επεισόδια οπαδών των Μπότεφ Πλόβντιβ και Λοκομοτίβ Πλόβντιβ!

"Άναψαν" τα αίματα πριν από την σέντρα του αγώνα της Μπότεφ Πλόβτιβ, αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Europa League με την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ για την 2η αγωνισιτκή του πρωταθλήματος. Οι οπαδοί "πιάστηκαν" στα χέρια και ξέσπασαν άγριες συμπλοκές με αποτέλεσμα να χρειαστεί να παρέμβει η αστυνομία προκειμένου να αποφευχθούν τα... χειρότερα.


Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρουν ΜΜΕ της Βουλγαρίας, από τα άγριας μορφής επεισόδια, προέκυψαν έξι τραυματισμοί αστυνομικών και ένας εξ' αυτών βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκό που κέρδισε με 2-1 την Μπότεφ στο πρώτο παιχνίδι του δεύτερου προκριματικού του Europa League στο ΟΑΚΑ, θα ταξιδέψει στην Βουλγαρία για την ρεβάνς, εκεί όπου θέλει να υπερασπιστεί το υπέρ του προβάδισμα και να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό.