H αντίστροφη μέτρηση για τη μεταγραφική θωράκιση του Ολυμπιακού ενόψει της ιστορικής σεζόν που γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του, μπήκε στην τελική ευθεία τα ξημερώματα της Δευτέρας με την προσγείωση στην Αθήνα ενός… θωρηκτού!

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, ο χαρισματικός Ουκρανός στράικερ, βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην Ελλάδα για να πλαισιώσει στην κορυφή της “ερυθρόλευκης” επίθεσης τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί και μαζί να δημιουργήσουν ένα από τα κορυφαία δίδυμα που είχαν ποτέ οι Πειραιώτες στη δύναμη πυρός τους.

Πανίσχυρος επιθετικά ο Ολυμπιακός με το δίδυμο Ελ Κααμπί - Γιάρεμτσουκ

Ο πρώην, πλέον, άσος της Μπριζ έφτασε στη χώρα μας συνοδευόμενος από τη σύζυγό του – με πτήση από την Βαλένθια – και το πρωί της Δευτέρας θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους κατόχους του Conference League.

giaremtsouk_olympiakos_afixi_sthn_atnina_3
giaremtsouk_olympiakos_afixi_sthn_atnina_2

Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση από την πλευρά του Ολυμπιακού, καθώς ο Γιάρεμτσουκ έχει καταθέσει εδώ και πολλά χρόνια τα διαπιστευτήρια της αναμφισβήτητης αξίας του. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ουκρανός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τους “ερυθρόλευκους” ενδεικτικό της σημασίας που δίνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συγκεκριμένη προσθήκη.

Έχοντας ξεκουραστεί από τις υποχρεώσεις του στο Euro 2024 (όπου σημείωσε, μάλιστα, και ένα υπέροχο γκολ στην αναμέτρηση της Ουκρανίας με την Σλοβακία στη φάση των ομίλων), ο Ουκρανός άσος έρχεται στον Ολυμπιακό για να βάλει… πολύ δύσκολα στον Ελ Κααμπί, αλλά και για να εκτοξεύσει τους δείκτες της επιθετικής ποιότητας του “ερυθρόλευκου” ρόστερ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d25rqphqhsf5)

Τριπλό χτύπημα του Ολυμπιακού με Γιάρεμτσουκ, Βέλντε, Όρτα

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, όμως, δεν θα είναι η μόνη που θα πραγματοποιήσουν τα επόμενα 24ωρα οι Πειραιώτες, καθώς ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει δύο ακόμη “βόμβες” με την επισημοποίηση της απόκτησης του βιρτουόζου Κρίστοφερ Βέλντε και του πολύτιμου Αντρέ Όρτα, καθώς η συμφωνίες με Λεχ Πόζναν και Μπράγκα έχουν ολοκληρωθεί.

Με το συγκεκριμένο τριπλό “χτύπημα” το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και πλέον ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει την πολυτέλεια να χτίσει τις επόμενες τρεις εβδομάδες ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο (έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία) έχοντας τα περισσότερα “γρανάζια” της μηχανής τους στη διάθεσή του.

Απλά ο Βάσκος τεχνικός θα περιμένει να διαπιστώσει αν θα υπάρξει και κάποιο άλλο… κερασάκι στην πλούσια μεταγραφική τούρτα του καλοκαιριού, καθώς όπως συνέβη και στην περίπτωση Γιάρεμτσουκ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του κινούνται… κάτω από τα δημοσιογραφικά ραντάρ ετοιμάζοντας σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις που δεν παίρνει κανείς χαμπάρι!