Την ώρα που ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον επαναληπτικό του δευτέρου γύρου του Europa League κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ η ομάδα της Βουλγαρίας αντιμετώπισε σε τοπικό ντέρμπι την Λοκομοτίβ και ήρθε ισόπαλη στο φινάλε με 2-2.

Ισοπαλία για τη Μπότεφ πριν τη ρεβάνς για το Europa League κόντρα στον Παναθηναϊκό

Αντίστροφα μετράνε στον Παναθηναϊκό για τον επαναληπτικό γύρο του Europa League κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ, με τους "πράσινους" να επικρατούν στον πρώτο αγώνα με 2-1 σ' ένα παιχνίδι που ήταν εξαιρετικός για 70 λεπτά αλλά στη συνέχεια απειλήθηκε σημαντικά.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας με προβλήματα καθώς εκτός προπόνησης έμειναν οι Σένκεφελντ και Βιλένα με τους δύο παίκτες να έχουν γαστρεντερίτιδα και να είναι αμφίβολοι για τη μεγάλη ρεβάνς της Πέμπτης (01/08 - 21:00).

Από την άλλη πλευρά η Μπότεφ βρίσκεται σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό, καθώς αγωνίστηκε στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Βουλγαρίας κόντρα στη συμπολίτισσα Λοκομοτίβ Πλόβντιβ σε μία αναμέτρηση που "σημαδεύτηκε" από σοβαρά επεισόδια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού έφτασε μία ανάσα από μία πολύ σημαντική νίκη που θα της έδινε ψυχολογία, αλλά στο 92ο λεπτό ισοφαρίστηκε από τον Λαμί, με την Λοκομοτιβ να "κλέβει" στο φινάλε το βαθμό της ισοπαλίας.

Η Μπότεφ παρατάχθηκε με βασικούς παίκτες, έχοντας μόνο ως αλλαγή τον τερματοφύλακα με τον Μπερνάτ να παίρνει τη θέση του Ίγκονεν. Το γεγονός αυτό φέρνει από τη μία έξτρα κόπωση στους παίκτες της βουλγαρικής ομάδας, αλλά και περισσότερο αγωνιστικό ρυθμό για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στο "τριφύλλι".

Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив 2:2