Τη μεγάλη έκπληξη για την επίθεσή του ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός, με τους "ερυθρόλευκους" να φέρνουν στην Ελλάδα τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ. Ο Ουκρανός στράικερ έχει πολύ σημαντικές στιγμές στη καριέρα του, αλλά η πιο συγκλονιστική ήταν όταν έστειλε το δικό του μήνυμα για τον πόλεμο στη χώρα του.

Η συγκλονιστική στιγμή της νέας μεταγραφής του Ολυμπιακού Ρόμαν Γιάρεμτσουκ

Η Ουκρανία έγινε η μοναδική ομάδα στην ιστορία των Euro που αποκλείστηκε με 4 βαθμούς σε τετραπλή ισοβαθμία στα γήπεδα της Γερμανίας. Εκείνος που κράτησε τη χώρα στη διεκδίκηση της πρόκρισης ήταν ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ που πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ κόντρα στη Σλοβακία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d25rqphqhsf5)
Ο 28χρονος επιθετικός έχει δείξει στο παρελθόν πολλές φορές έμπρακτα τη στήριξή του στους Ουκρανούς στον πόλεμο που υπάρχει στη χώρα και το έκανε και δημόσια κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα της Μπενφίκα κόντρα στον Άγιαξ για το UEFA Champions League.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-ci3r3a4s6gqx)
Ο Γιάρεμτσουκ σκόραρε στην αναμέτρηση και ισοφάρισε για την Μπενφίκα σε 2-2 και έβγαλε την μπλούζα του στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τον πόλεμο στην Ουκρανία, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για όσα συμβαίνουν εκεί την ώρα που εκείνος απλά παίζει... ποδόσφαιρο.

"Ξέρεις ότι είναι τόσο δύσκολο για μένα, αλλά είμαι επαγγελματίας. Πρέπει να παλέψω εδώ, να παλέψω στο γήπεδο. Οι φίλοι μου πολεμούν στην Ουκρανία, οι άνθρωποί μου πολεμούν στην Ουκρανία και εγώ πρέπει να πολεμήσω εδώ. Δεν μπορώ να αγωνιστώ εκεί, αλλά μπορώ να παλέψω εδώ στο γήπεδο. Κάνω ό,τι μπορώ".



Η πορτογαλική ομάδα αλλά και οι οπαδοί της στήριξαν τον Γιάρεμτσουκ με τον δικό τους τρόπο, καθώς σ' ένα παιχνίδι πρωταθλήματος ο αρχηγός Γιαν Βερτόχεν πήγε και έδωσε το περιβραχιόνιο στον Ουκρανό ποδοσφαιριστή για να τον τιμήσει την ώρα που στις κερκίδες υπήρχε το μήνυμα "Σταματήστε τον πόλεμο".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-ci735m00pdb5)