Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο UEFA Europa League Μπότεφ Πλόβντιβ ήρθε ισόπαλη στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ σ' ένα παιχνίδι που είχε πολλά επεισόδια. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της ομάδας δήλωσε πως αν χρειαστεί είναι έτοιμος να αποχωρήσει.

Απείλησε με αποχώρηση ο προπονητής της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Europa League

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στην Μπότεφ λίγες ημέρες πριν από το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Η ομάδα από τη Βουλγαρία έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της στο 92ο λεπτό κόντρα στη Λοκομοτίβ, αλλά τα απρόοπτα δεν σταματούν εκεί.

Ο προπονητής της ομάδας Ντούσαν Κέρκεζ και με αφορμή τα επεισόδια που υπήρξαν πριν από το τοπικό ντέρμπι ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ένα περιστατικό που συνέβη μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και απείλησε με... αποχώρηση από τον σύλλογο.

"Θέλω να σας πω κάτι. Όταν παίξαμε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, κάτι συνέβη και είμαι πολύ απογοητευμένος. Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ στη Φιλιππούπολη. Έχω σεβασμό στους οπαδούς της Μπότεφ. Όταν φύγω, δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την πόλη και αυτόν τον σύλλογο.

Αλλά μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, μια σύντροφος ενός παίκτη μας έκανε βόλτα και κάποιος της πέταξε μια ντομάτα. Είναι ντροπή να συμβαίνει αυτό στην πόλη.

Δεν είχα σκοπό να μιλήσω γι' αυτό, ίσως αυτό το άτομο ήταν μεθυσμένος, αλλά νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι όταν κατηγορούμε κάποιον, μπορεί να κάνει ένα άλλο άτομο να αρχίσει να πετάει έτσι ντομάτες, μπορεί να συμβεί στη γυναίκα μου…

Ξέρω ότι οι αληθινοί οπαδοί της Μπότεφ δεν θα έκαναν κάτι τέτοιο, δεν ξέρω, μπορεί να είναι οπαδός άλλης ομάδας, αλλά αυτό είναι γεγονός και για μένα δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο στη Φιλιππούπολη. Θα σταθώ δίπλα στους παίκτες μου κι αν χρειαστεί, είμαι έτοιμος να φύγω σήμερα!

Ακριβώς επειδή έκανε κάποιος ένα λάθος σε ένα παιχνίδι, οι άλλοι πετάνε ντομάτα στη σύζυγό του. Αυτό είναι κοροϊδία. Αυτά μπορούν να συμβούν μόνο στη Βουλγαρία και τη Σερβία. Μόνο στις χώρες μας. Είμαστε χωρικοί και οι Βούλγαροι και οι Σέρβοι. Θέλουμε να είμαστε στην Ευρώπη, πώς να πάμε έτσι στην Ευρώπη;", δήλωσε ο Ντούσαν Κέρκεζ και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ώρες.