Σε μεταγραφικό... οίστρο βρίσκονται στον Άρη τις τελευταίες ημέρες, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κάνει τη μία εντυπωσιακή κίνηση μετά την άλλη. Το τελευταίο κατά σειρά "μπαμ" της ομάδας του Άκη Μάντζιου αναμένεται να είναι ο Μόντσου, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αποκαλύπτει οριστική συμφωνία.

Συμφώνησε με τη Βαγιαδολίδ για τη μεταγραφή του Μόντσου ο Άρης

"Φωτιά" έχει πάρει τις τελευταίες ημέρες η Θεσσαλονίκη, με τις ομάδες της συμπρωτεύουσας να κάνουν εξαιρετικές κινήσεις στις μεταγραφές. Την αρχή έκανε ο ΠΑΟΚ με την απόκτηση του Τισουντάλι και την "έκπληξη" με τον Σόλα Σορτάιρ και τη σκυτάλη παίρνει ο Άρης.

Οι "κίτρινοι" έχουν ξεκινήσει το μεταγραφικό ντεμαράζ τους μετά από τις άσχημες εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας. Η απόκτηση του Πάπε Αμπού Σισέ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Σιφουέντες από τη Ρέιντζερς.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δε σταματάει εκεί, καθώς σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Άρης έφτασε σε οριστική συμφωνία με τη Βαγιαδολίδ για την απόκτηση του Ισπανού κεντρικού χαφ, Μόντσου στα 3.6 εκατομμύρια ευρώ με τυπικές λεπτομέρειες να απομένουν.

Αν ολοκληρωθεί αυτή η σπουδαία μεταγραφή, ο Μόντσου θα αποτελέσει τη δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή του Άρη στην ιστορία μετά τα 4 εκατομμύρια που δόθηκαν το 2022 για την απόκτηση του Μανού Γκαρθία από τη Σπόρτινγκ Χιχόν, με τους Θεσαλονικείς να δείχνουν πως επιμένουν... ισπανικά.